N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB
Мерси на всички. Ще кажа на братчето, сигурно ще се зарадва. ;)
Дарине, това което правиш е най-доброто за момента според мен. Както съм ти казвал и преди, сега няма изявен лидер за бизнес/мултимедия и единственият начин да имаш "най-доброто от двата свята" е да си вземеш два телефона флагмани, което не е особено ефективно от финансова гледна точка.
Дарине, това което правиш е най-доброто за момента според мен. Както съм ти казвал и преди, сега няма изявен лидер за бизнес/мултимедия и единственият начин да имаш "най-доброто от двата свята" е да си вземеш два телефона флагмани, което не е особено ефективно от финансова гледна точка.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Вече има ли го в Алгфа Копи? някой знаели дали го има там.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Вече има ли го в Алфа Копи? някой знаели дали го има там.
-
- Регистриран: 03 фев 2007, 02:09
Сагата продължава...Днес бях в Стара Загора.Там го намерих на 2 места,едното 1500лв(просто излязох),слезващото мастто 1350 (магазин от голяма верига в БГ) слайдерът беше поносимо хлабав,и решх да го взема.
Оказа се че апаратът ГУБИ ОБХВАТ !!!!!,а нямаха друга бройка да ми предложат, естествено не го взех.
Оказа се че апаратът ГУБИ ОБХВАТ !!!!!,а нямаха друга бройка да ми предложат, естествено не го взех.
vednaga 6te ti kaja DA! az sa6to bqh s n95 classic i ot 1-na sedmica sam s 8gb dodadoh 450 lv. oba4e sam dovolen po barz e po krasiv pametta e ugromna slaida e super bateriqta sa6to ako ima6kupova4 deistvai
-
Пратил сам им e@mail,с няколко въпроса относно " PLASHTANE SLED OTVARJANE NA PRATKATA PRI KURIERA I ODOBRENIE OT KLIENTA! " ,ще видя какво ще ми отговорят.
ПС Колко струва в Алфа Копи????
ПС Колко струва в Алфа Копи????
означава, че продавача е дал съгласие пратката да бъде отворена от клиента пред куриера, преди да плати сумата
-
Още утре ще им се обадя да ми пратят,но имай в предвид че ако е измама ще им направя невероятна АНТИ-реклма в нета.Ако ли пък са коректни ще подканя всеки да си поръча.
Пс Недай си боже след месец нещо да се скапе,къде ще го търся този сервиз във ВИДИН.
Ще питам дали имат гаранционен сервиз който мога да ползвам някъде наоколо.
Пс Недай си боже след месец нещо да се скапе,къде ще го търся този сервиз във ВИДИН.
Ще питам дали имат гаранционен сервиз който мога да ползвам някъде наоколо.
Естествено, че ще го дават с двегодишна гаранция. Тя не може да бъде по-малка. Би било незаконно. Виж Закона за защита на потребителите.
Bateriqta e mnogo zle, vsqka vecher trqbva da go zarejdam. Shte si kupq rezervna