E90 Communicator
Re: Nokia E90
здравейте искам да попитам относно батерията на тела понеже разгеждам и не намирам от каде мозе да се закупи друга такава същата вазможно ли е да се сложи от друга нокия
Здраейте, някой може ли да ми каже нещо ,относно това: http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?id=261289
Блаодаря!
Блаодаря!
Един приятел звъня на тази обява, но два дни поред никой не вдигаше. Май е фалшива.
Аз се свързах с човека,но----някакви измами правят,този от Сф каза,че всъщност телефоните са в Англия и от там негов приятел ще ги праща,значи този от Англия щял да се свърже с мен,и да му пратя пари по Уестърн Юниън,а той щял да ми прати телефона,абе абсолютни аматьорски имами,не знам кой ще се хване....
хехе много ясно че ви пускат по пързалката
неможе телефон Е90 да е по евтин от 6500clasik:))който е 710 лева сега!
най много до 1200 можете да го намерите и то втора ръка
нов е най много 1400 лева.
неможе телефон Е90 да е по евтин от 6500clasik:))който е 710 лева сега!
най много до 1200 можете да го намерите и то втора ръка
нов е най много 1400 лева.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Оказа се , че цената била за 10 бр., а само за 1бр. 500 евро.
В 2be цената е 1549 лв с ДДС... Не мога да чакам повече да пада, много бавно става... Между другото някой знае ли с карта с колко GB може да тръгне - по характеристики е с 2 GB, в магазина ми препоръчаха 4 GB (но нямаха налични), някой беше споменал за 8...
повече от това недей чакай скоро да падне в USA е 1050 $ :(
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Аз го ползвам с 4GB, но работи и със 6 и 8.
zdravey iskam da te popitam s 4gb vsi4ko ba4ka na 6 nali imash li nekvi zabelezki ot tela blagodaria ti predvaritelno