N95
Re: scoffer
scoffer благодаря ти батка беше много полезна иформацията която ми даде вапреки че не можах да се регистрирам в сайта,но все пак помогна до някаде:))
Re: Nokia N95
Мерси много Аполоне! Така и ще направя, най ме е яд, че слайда е уникален, също така , телефона работи супер, но да ме лъжат мразя! Поне да се бях пазарила или да ходех по гаражите, нямаше да има причина за яд, но в моя случай, много обидно ми стана ! Моля ви , някой ако има подписана ротейт ме , да ми я прати , много ще съм благодарна!
Re: Nokia N95
Когато се подпише определено приложение, то работи само на телефона, с чиито IMEI е подписано. Така че, само ако си дадеш IMEI-а, може да ти го подпишат. Обаче аз нямам време сега, ако някой има желание, нека ти помогне.
Re: Rotate me
Още едно нововъведение в последната версия на firmware-а.
Когато се активира мини-картата в браузера, не натискайте нищо. След около 2 секунди изчезва сама, но не като преди. Преди изчезваше изведнъж, а сега плавно, избледнява постепенно и изчезва, красиво е.
Когато се активира мини-картата в браузера, не натискайте нищо. След около 2 секунди изчезва сама, но не като преди. Преди изчезваше изведнъж, а сега плавно, избледнява постепенно и изчезва, красиво е.
Re: СМЯНА НА PRODUCT CODE и ОБНОВЯВАНЕ на Nokia BB5 телефони
От това, което прочетох разбирам, че хобито ти не е да купуваш от големите вериги Германос, Ту би, Мтел, Глобул и т.н. Не се интересувам от къде си го взела, но това, което описваш е много странно. Аз предпочитам да се набутам с 200-300 лева повече, но всичко си е изрядно. И в заключение не се сърди, но грешката си е твоя. Купувала си без да гледаш.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Здравей gog 73, не се сърдя, просто няма как някой да ме обвинява или да охарактеризира начина ми на купуване, без да ме познава. за това че съм си виновна, разбира се че съм ? проблема обаче не е в мястото а в това че не съм гледала и в това че тези от които си купувам всички телефони ме излъгаха ! това е така, защото по принцип купувам предимно покети, но до сега не съм имала подобен проблем дори и с единствената нокия, която преди купих от там. За това не бях мнителна, всичко тръгна от филма Спайдер Мен 3, реших да го пусна и да видя как върви, но не го открих, тогава влезнах в сайта на Нокия и реших да проверя има ли нов софтуер, като отворих да търся продукт код, видях че е странно написан и видях надписа Made by Nokia. Погледнах кутията, видях друг Имей и така ! Телефона обаче е със супер слайд, просто супер и работи перфектно , единственото дразнещо е че няма български а само филипински, Английски и Индийски . Но аз българско меню не ползвам , а и да имаше писане на български, едва ли ще мога да пиша, щом нямам кирилица на клавиатурата. Писах ви, защото ми стана много обидно, че са ме излъгали така и исках да разбера има ли и други случаи и по лоши ли са тези , които не са правини във Финландия. Но като гледам, лошо го изтълкувахте, та ще си мълча ! В друг пост също го бях писала, странни сме българите, вместо да помогнем или да съчувстваме, много се радваме на нещастието на другите и с голям кеф се подиграваме! А това според мен може и на най големия специалист да се случи ако има доверие и не е мнителен !
Благодаря ти Аполоне ! Песента е супер ! Май си прав за телефона, но ще пообиколя , след малко, не че преди 4 дни не обикалях, ходих по най "реномираните " вериги, ама слайда беше, просто ЗЛЕ, иначе си бяха Финландски ! да ти кажа, ако на човек му е писано да се прецака, просто ще се прецака. всички питах какво производство са, само при моите хора не питах, но слайда така ме изуми, че не можех да повярвам, още повече бях чела какво пише Омах, че си е сменил финландската бройка с китайска, заради слайда. Искам да те питам, как да си инсталирам български, но и за писане, не само меню? Отговорих ти за комуникатора, но не виждам, къде е отговора, много странно !
Аполоне, ако не си получил отговора ми за E90 и Н95, пиши ми, ще ти го пратя пак !
Може би , защото беше много дълго , карай, пак ще го напиша ! Избирам с две ръце Н95 8 гб, обаче, моя приятелка има Н95 и съм го разкатала от тестване, но работат не е никак добра , с новия софт обаче , не зная как е ! плюсове на Е90 , джи пи еса, не отнема време да се свърже със сателити, даже от хола ! голям екран, но само ако можеш да работиш с две ръце, но за разлика от Н95 и той ми накъсваше , ако слушам музика и ровя из другите приложения или из нета. направо тази н95 8гб, много ме изненада. Това е ако го сравняваме с Е90, но аз имам и ТИТН2 и Тъч фло дюал и да ти призная , Н95 ги бие по бързина имултимедия !
Аполоне, сега ще те разсмея малко, току що ми звънна един приятел, не се бяхме чували, поне от 3 месеца, обаче прочел и моето мнение и веднага звъни. Купил си преди седмица Н95 8 гб, от доста известна и предпочитана верига, естествено Финланска, на 4 тия ден, сайда се разскърцал долу в ляво и като натисне близо до мястото, телефона се резстартирал, хубавото при него е че си има познати там, сменил го , но сега пак има проблеми и каза че ще чака нова партида и пак ще го сменя ! Голям майтап, говорил е с познатите си и са му казали, че имало уникални бройки от испания мейд бу нокия, точно моя случай с промоция на Спайдер Мен, е но не както моя случай на кутията един имей, а на телефона друг. така чи вече незнам , може да се окаже, че съм извадила късмет. Мислех да си купя друг, но да дам 1500 лева , без гаранция за софтуера и слайда, не виждам смисъл ! Така че ще си го ползвам може би, 2-3 месеца и после като обновят партидите, ще взема друг или ще си купя Н82