N95

nicknames
Регистриран: 07 май 2006, 14:23

Re: scoffer

Мнение от nicknames » 03 дек 2007, 18:06

на някой друг пише ли му след подписване на файла-"unable to install a protected application from untrusted supplier"?

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 03 дек 2007, 21:00

На мен, з атова вчера се отказах и се изръсих за програми :))))))))))

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 04 дек 2007, 00:08

Благодаря ти Аполон ! Караш ме да се изчервявам :)))) работата ми е такава, че съм постоянно в движение и не мога да мъкна лаптоп, та за това започнах да се интересувам от покети и то се превърна в страст! За нокиите , май само ние сме учудени и в Германос и в 2бе, ме гледаха като идиот, че не ги знам тези работи. Момчето в 2бе, било преди това в Алфа копи и се занимавало с вноса, та каза че всичко е въпрос на каква бройка ще попаднеш, че и тези дето пише Финландия е съмнително че се правят там и май има защо да си го мислят хората , щом и руснаците във форума за Н95, пишат че май Финландия и Германия го пишат само за парлама. От Бу Нокиа имало железни бройки, защото освен в Китай , се правят и в Сингапур, а виж Сингапур е вече нещо велико, който е бил там, знае за какво става дума! Тези са най уникалните на света, бият и Германия и Швейцария по качество и стриктност. Освен това не е доказано къде всъщност е Бу нокиа, защото си има бройки на които си пише Китай. Абе достатъчно е да напишеш Made by Nokia or Made in Finland в гугъл , можеш да го напишеш и на руски и ще видиш какво излиза.

angelsat
Регистриран: 05 авг 2006, 23:56

Мнение от angelsat » 04 дек 2007, 00:11

Аполоне изобщо не си прав че Н95 е бавен и тромав,напротив с новия софтуер няма разлика от Н95 8гб.Мисля че трябва да го имаш и тогава да даваш оценки.Извинявай,ако с нещо съм те засегнал,но ти много четеш а от собствен опит е най добрата оценка за какъвто е и да телефон.

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 04 дек 2007, 00:17

Явно в Бургас, зареждането е по добро или си извадил късмет, като дойдеш в София, звънни да направим едно кръгче по веригите и да видиш каква скръб. Не стига че даваш 1400-1500 лева, ами да се моля по цял ден да уцеля бройката ! Ама че излагация с този модел, това при Е90 го няма, всички бройки са супер и с еднакво качество на сглобката и материалите. А те ми разправят че при натоварване на Н95 потъмнявал екрана и понякога и с рестарт не се оправя, луди хора. За това ще си стискам китайското или каквото е там и ще се моля да е все така, че от 3 дни го скапах а даже още не е забил :)))))))) само програма за готвене не съм му качила още :))) Н93 имах преди доста време, купих го от Германос и го продадох на 2 рата седмица, защото като пиша по дълъг мейл, се рестартираше. Не искаха да го сменят, а аз знаех че не е софтуерен проблема а клавиатурата не правеше добър контакт на определени места. Беше оригинален Финландски, но само това му беше, иначе всичко друго супер. Ама да се потя 10 минути да пиша и изведнъж Хоп и всичко от начало, идвало ми е да го забия в стената .

donko_k
Регистриран: 09 сеп 2006, 09:31

Мнение от donko_k » 04 дек 2007, 11:09

Напълно те подкрепям MaxMaraa.
Имам 3 бройки от този 8GB(и трите Финландски) и трите хлопат.
Много е гадно докато говориш в движение да ти хлопа слайда, но за това има в You Tube клипчета "как да оправим слайда на N95", които помагат и в този случай, но е срамота от Нокия да пуснат телефон отново с такъв проблем(нали го бяха фикснали в N95- да си бяха взели урок).
Нямам думи- на 6500 slide например го няма това хлопане, а е в пъти по-евтин...
За Е90 си права-перфектен във всяко отношение.

angelsat
Регистриран: 05 авг 2006, 23:56

Мнение от angelsat » 04 дек 2007, 11:55

От този форум и аз научавам доста интересни и полезни неща,но просто се дразня когато някои се изказват неподготвени,но здраве да е.

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 04 дек 2007, 12:00

Здравей Донко, щом и при теб е така, наистина нямам думи ! Вчера като ми обясняваха , че всички били така с много малки изключения, китайското ми дръвце потъваше все по дълбоко в чантата ми :)))))) Добре че нещо ме спря в неделя, бях решила да отида в 2бе и да си купя нов а в понеделник да върна този ! А той милия , толкова перфектен и така яко щях да се прецакам. Направо е срамота да дадеш 1400 лева за този слайд, че и да ти потъмнява екрана и не винаги да може да се оправи с рестарт! Направо са ни взели за мезе ! Но уцелиш ли готина бройка, телефона няма равен!

donko_k
Регистриран: 09 сеп 2006, 09:31

Мнение от donko_k » 04 дек 2007, 13:13

Ами така си е уви.
Понеже много ме дразнеше хлопането го оправих, както е показано в един от клиповете в YouTube и сега е идеално, но за тази цена...

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 04 дек 2007, 13:25

А аз като замених финландската н95 8гб със маде бу нокиа - сингапур заради просто перфектния слайд тук някой хора се опитаха да ми сглобяват изречения. Нека им хлопат финландците в ръцете, а пък с моя от сингапур изпитвам истинска наслада от качеството на този невероятен телефон.

Отговори