N95
Re: scoffer
Ами и аз съм се убеждавал неведнъж, че няма значение от къде е телефона, за да е качествен.
Поне си му се кефиш, а на други им хлопа...
Поне си му се кефиш, а на други им хлопа...
Че то вече му се наиграх и ми омръзна и тази нокиа н95 8ГБ. Вече чакам с нетърпение новата тачибъл платформа на Ноика.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕх Omax, аз от кога мечтая за Нокиа с тъч скрийн, ама дали ще доживея :((((((((((((((((((( Ха дано !
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
да,така е,а аз още повече се дразня,когато ми трият коментари,които считам за абсолютно достоверни.а пък ако някои случайно не е сигурен в истинността им, нека да ме попита и ще му обясня....
но чак пък да ми триете коментарите....
но чак пък да ми триете коментарите....
Първият телефон с тъчскрийн на Nokia ще се появи през Q3-Q4/2008, т.е. след лятото - септември или по-късно. Аз бих заложил на средата на Октомври - средата на Ноември. Този период ми се струва най-вероятен.
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
Впрочем коментара ми визираше точно твоите коментари и абсурдни мнения,а пък ти взе да ми даваш съвети за моето държание, едва ли не.нищо,благодаря ти за съвета все пак!
Re: СМЯНА НА PRODUCT CODE и ОБНОВЯВАНЕ на Nokia BB5 телефони
Моля, помогнете: Искам да си върна стария софтъер на N95. Проблема ми е в NokiaMaps. Новият не подържа функцията проследяване , а на практика, точно това ми е необходимо и достатъчно за да го ползвам като GPS и да ме води по непознати пътища. Има ли начин?
-
- Регистриран: 25 авг 2007, 19:11
Re: Nokia N95
моля ви кажете някой саит за безплатни теми игри и приложения за нокиа N95
na toz telefon ne moje li da se sloji dopilnitelno ksenonova svetkavica
-
- Регистриран: 25 авг 2007, 19:11
и откъде да го свалим този софтуер на телефона, моля някои да каже защото съм нов в това :)