E51
Nokia E51 ! ! ! ! !problem
A az imam nov E51 finladski na 4 dena e i vse kato instalvam neshto po nego v maps gledam neshto zabiva i sam se restartira za poslednite 2 dena kato sum si igral s nego kam 15 pati se restarira sam.Tva normalno li e?Inache e chisto nov na TIM operatora logoto ima otzad.A kato menu i funkcii e nomer edno !Samo me pritesnqva tva restartirane ot kvo da e,kazaxa mi da sloja koda za zavodski nastroiki i da vidq kak shte e ama mislq che nqma smisal,nqkoi moje li da spodeli kvo misli i kav savet shte mi dadete i info,zashtoto brat mi ima N95 pak sas symbian 9.2 i nqma takiva problemi...Blagodarq predvaritelno ;)
Re: Nokia E51
Хей, просто си го купи noiseless_ivo.
Не се вманиячавай. Ако погледнеш с "радиоочила" в пространството ще видиш една плетеница от радио вълни и не само. Така, че дерзай! Аз след малко отивам до технополис и си го вземам:)
Не се вманиячавай. Ако погледнеш с "радиоочила" в пространството ще видиш една плетеница от радио вълни и не само. Така, че дерзай! Аз след малко отивам до технополис и си го вземам:)
Hubav telefon ... osven visokiq SAR...Drigo,koeto me iznendada nepriatno e malkiq display....mojeha da slojat i po-golqm,bez da uvelichavat razmerite kato zqlo
Imam go ot 2 sedmici prosto neveroyaten telefon , ne se restartirva kakto na kolegata, pri nego moje bi e ot tova che e razkodirvan
29-09-2007
RM-244
tova e firmweara
29-09-2007
RM-244
tova e firmweara
Здравейте чакам този телефон вече 3 месеца. Сега вече се появи и смятам да си го купя. Бях се поразколебал единственно от малкия дисплейи и високия SAR но май в крайна сметка точно него ще взема. Нещо само само съм се заинатил относно цената казал съм си че повече от 500 лв няма да дам-остана още малко. Гледах като алтернатива последните дни и нокия н95. Наистина супер телефон е но мен просто не ме кефи. Материяла от който е направен е ужасен-евтина пластмаса която се бели много лесно. Клавишите отпред са като лакирани те също много лесно се белят. Слайд механизма също е отвратителен. Живота на батерията е под всякаква критика, трябва да си купя 3-4 зарядни-за колата, за работата, за вкъщи. Затова Е51 е избора за мен.
За цената си тоя телефон няма алтернатива, която да има всичките му функции.
V Sofia i na 520 moge6 da go nameri6.
I na men tel. mi haresva bi li mi kazal kade e 520lv.
Ami 4estno kazano ne moga da si spmnia to4no v koi magazin go gledah. Ne obarnah mn vnimanie za6toto sam si kazal da si go vzema sled kato padne pod 500. No ako se razhodi6 po centara okolo grafa v po malkite magazin4eta 6te vidi6 4e varvi po 540 - 530 - 520 lv. Spored men tozi telefon sled nova godina 6te padne niakade kam 450 lv. Tolkova mu e realnata cena imaiki predvid kakvi dzverove izlizat na pazara v granicata na 600-1000 lv.