3110 classic
Re: Nokia 3110 classic
Струва ли си да го взема за музикален плеър?
Или някои на СЕ за тея пари с радио и добър плеър?
Или някои на СЕ за тея пари с радио и добър плеър?
около тези пари е se w200i
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1280
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1280
-
- Регистриран: 30 ное 2007, 14:36
Nokia 3110 classic
ei kupuvaite taaaaaaaaaaaaaaa nokia shtoto e velika kupih si q onia den i priateli padnaha t zavist
Телефончето го купих наскоро и за сега съм много доволен от него, като се има впредвид че предишния ми беше 1100 и го търкалях над 3 години :). Има красив и удобен дизаин, неочаквано богат набор функции, може да качва конвертирани видео файлове, камерата прави прилични снимки и клипчета а МР3-ките за входящо позвъняване звучат доста добре и силно, батерията е доста издръжлива, цената му е добра-240 лв.
Недостатък е, че хендс фрий в комплекта е моно.
Недостатък е, че хендс фрий в комплекта е моно.
Купих си телефона преди 5 дни.Сложих си карта с допълнителна памет(1GB).Всичко беше супер докато на 5 ден не реши да се рестартира сам.Аз го включа,той се изключи.Извадих картата и всичко е наред.Реших,че нещо не е наред защото навсякъде пише че поддържа карта с памет до 2GB, а мойта е от 1 GB и не я иска,отнесох телефона в магазина от който го купих и ми казаха че поддържал до 512MB, а странното е че и на кутията пише че поддържа до 2GB,сложих му карта от 64MB пак същото когато си реши я приема.Та интересува ме има ли и други хора с такъв проблем?
Опитай като форматираш картата...Аз съм 256МВ но нямам такъв проблем. Успех!
За tara7 -Купих си за юбилей -07.07.07г. този модел. Сложих ММС-2ГВ и проблемите започнаха, като твоите. Рестартира се по няколко пъти и угасва. Пак включвам - и пак старата история. Смених ММС с по малки -1ГВ, после с 512МВ, но проблемът си оставаше. Пробвах "на кръст" -с ММС от Самсунг, т.е. моята на него, неговата на моята Нокия. Проблемът си остана. Занесох го в "2 бе", откъдето го бях купил. Взеха го за ремонт в София, в сервиза им. След 3 седмици го върнаха без обяснение относно какво му е правено. Но аз, доволен, че съм с ремонтиран тф. сложих ММС-512 и почнах да пълня "информация в нея.-ЧУДО! Телефонът, няма и 5ч. откакто бе в мене и почна пак старата песен на нов глас. До вечерта го занесох отново в "2 бе".- Историята се повтори още два пъти :връщане, чакане по 3 седм., разочарование и пак отново. В началото на октомври вече ми беше сменен с друг апарат, нов, но без информация от сервиз -аджаба, к"во му е изобщо. Към персонала на магазина нямам никакви негативи, те търпеливо и учтиво бяха съпричастни към моите неволи. Но това не е всичко. Вече с новия 3110с мислех, че проблема е решен, НО УВИ! - СЪЩАТА ИСТОРИЯ!!!....Впрочем форматирал съм всички ММС, въвеждал съм заводски настройки със и без ММС, дори смених версията на тф. с най-новата. Стигнах сам до извода (вещите "майстори" в нашия град вдигат рамене за моя проблем), че или целият модел -3110с е скапана идея, или приложенията, които качвам (от zedge.net),и най-вече палитрите(темите) са ментета и "шашват" софтуера, или леглото на ММС нещо не е добре изработено, т.е. лоша връзка. При някои палитри дори смуче батерията за 20-24ч. при стендбай, което подсилва версията ми за "лошите" приложиния. А иначе без ММС или без палитри тф. работи нормално като всички други. Батерията си издържа 3 - 5 дни съобръзно ползването....но кой да ми каже? дали някому от сервизите му пука за "мишките" като нас, нали са си взели парите пък ти се дерзай. Дори съм сигурен, че ако и този апарат го върна, пак ще се повтаря историята до безкрай без да има някакво решение, но оставам половин година без вече платения телефон, чиято цена за този период се срути. Сега го ползвам за втори тф.,без "екстри". -Мисля, че бях изчерпателен. УСПЕХ! А ако желаете:0898335447.
Stelly. tara7
и при мен е така,това означава,че с този телефон нещо не е наред.Когато сменям темите направо забива и при 3-4 опита да зареди се изключва,затова вече не пипам никакви палитри и не го гася и всичко е наред-е малко силно казано,но така си работи добре.Иначе проблема го прави и с карта памет и без нея-и всичките ядове започнаха в момента когато му сложих друга палитра изтеглена от интернет.Нещо темите го бъгясват,макар,че понякога като реши работи и се включва нормално за по няколко дни,но след това се започва отново.Четох и по други форуми и там хората имат същия проблем-е поне не сме сами
и при мен е така,това означава,че с този телефон нещо не е наред.Когато сменям темите направо забива и при 3-4 опита да зареди се изключва,затова вече не пипам никакви палитри и не го гася и всичко е наред-е малко силно казано,но така си работи добре.Иначе проблема го прави и с карта памет и без нея-и всичките ядове започнаха в момента когато му сложих друга палитра изтеглена от интернет.Нещо темите го бъгясват,макар,че понякога като реши работи и се включва нормално за по няколко дни,но след това се започва отново.Четох и по други форуми и там хората имат същия проблем-е поне не сме сами
Nokia 3110 classic
Имам телефона от вече има няма 3 месеца и съм много доволен ! Проблема който Стелли описа изобщо го няма ( с карта 512 Мб съм)
Telefona ne e lo6,no ka4estvoto na displeq ne mi se vijda dobro. Az li4no pred nego bih izbral benq-siemens e71,ima sa6tite ekstri i po-dobar displei,no pak razbira se markata my e po-lo6a.