5500 Sport
Re: Nokia 5500 Sport
Сега последно тоя телефон още ли е дефектен или от нокиа са го оправили и в България вече са внесли новата партида. Щото ся с тая промоция в 2be съм много навит да си го взема.
готин телефон- много удобен за работа. Само един недостатък има- не мога да намеря къде са опцийте за по-бързо автоматично заключване на клавиатурата- сега е мининумум 1 мин.
Имам 1 въпрос относно звука на сомите MP3-ки-добър ли е?
Кажете кйото си го е купил харесвали ви не ви ли харесва как е звука силно ли звани колко държи батерията как е камерата от повечето коментари нема никаква полза има ли още хора с отлепени клавиатури, как е блутута бавен бърз кажте нещо полезно.
Телефона е перфектен.
Клавиатурата по-скоро се отлепи заради некачествен монтаж, но след като я дадох в сервиза я оправиха за 0 време.
Камерата е добра, батерията издържа около 5 дни при нормално говорене
Клавиатурата по-скоро се отлепи заради некачествен монтаж, но след като я дадох в сервиза я оправиха за 0 време.
Камерата е добра, батерията издържа около 5 дни при нормално говорене
I v kraina smetka taka i ne razbrah...vnesenite modeli sega imat li su6tiq defekt pri klavieturata kato purvite? I nqkakva garanciq maranciq ne se li priznava?
i sq kraina smetka otlepva li se klaviaturata na novata partida blagodarq predvaritelno
Боза.
Че не става за филми и интернет заради малкия дисплей мога да го преглътна, но че клавиатурата се скапва за по-малко от година вече е голяма издънка от нокиа
Че не става за филми и интернет заради малкия дисплей мога да го преглътна, но че клавиатурата се скапва за по-малко от година вече е голяма издънка от нокиа
Re: Nokia 5500 Sport panel
хора трябва ми нов преден панел+клавиатура за нокията ми купувам такъв по възможност да е някакъв евтин менте фалшив от пазара по тука няма ако някои може да ми намери да пише
-
- Регистриран: 06 мар 2008, 22:31
Аз лично съм доволна от този телефон.Един път само му смених клавиатурата е не е мръднала вече половин година.Само ме дразни MP3плеъра не знам как да си преместя песните там качват ми се в галерията и не ми вървят последователно?Ей това ну е гадното.Иначе е яко телефонче,Заслужава си. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК ДА СЕ СПРАВЯ?. Моля Ви пишете