6233
Re: Nokia 6233
Може ли някои да ми каже как да си сложа клипче на телефона.Аз пробвах с BSplayer file но като го кача ми излиза че не подържа такъв формат.В какъв формат трябва да е фаила?
въпрос 1
Искам да попитам защо се получва така , имам Нокиа 6233 с 1гб карта и като пусна на видео показва ми че продължителноста на видеото е 2:24мн. а съм направил да са записва в картата и съм дал на максимална продължителност. А когато дам да се записва в телефона времераенето става на 4:43мн а картата е почти празна.
въпрос 2
може ли да се сменят иконите в основното меню и ако може как и от къде да си ги намеря
въпрос 3
чух че с kd playr можело да се превъртат mp3 но аз не можах да го подкарам въобще . Имало го на руски ако може дайте линк и да ми обесните как да го подкарам
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ВЕСЕЛО ИСКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ
Искам да попитам защо се получва така , имам Нокиа 6233 с 1гб карта и като пусна на видео показва ми че продължителноста на видеото е 2:24мн. а съм направил да са записва в картата и съм дал на максимална продължителност. А когато дам да се записва в телефона времераенето става на 4:43мн а картата е почти празна.
въпрос 2
може ли да се сменят иконите в основното меню и ако може как и от къде да си ги намеря
въпрос 3
чух че с kd playr можело да се превъртат mp3 но аз не можах да го подкарам въобще . Имало го на руски ако може дайте линк и да ми обесните как да го подкарам
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ВЕСЕЛО ИСКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ
влизаш в меню-опции - изглед главно меню и там си избираш какво искаж да ти е разположението на иконите-етикет,решетка;списък.....
Moga da vi kaja 4e tozi tel. e naistina neveroqten. Zvuk, izobrajeniq, kamera, radio, video-vsi4ko e perfektno! S 1gb karta sum i vaob6te ne cepi. proizvodstvo 2005g a ka4estvoto e kato za 2007g. Ami tovae ako nqkoi iska da si go kupi nqma da sbarka ako go napravi. 4estita nova godina na vsi4ki! :)
Iskam da popitam dali nqkoi si e vzimal ot tuk telefona i kakvo predlagat v komplekta osven kartata pamet? Pi6ete pls 4e mn mi haresva ama se dvolmq ot kade da si go vzema dali ot tuk ili ot magazina.
-
- Регистриран: 14 дек 2007, 21:42
Някой би ли ми казал как мога да си кача icq ?
HI!Prochetoh,che moje i v mp4,vqrno li e,zashtoto moqt nemoje da go prochete!Da ne bi da trqbva da go upgreidvam?
Ами вградения плеър си плеива видео в МР4 със стара версия съм V 04.52