E51
Re: Nokia E51
Да наистина това е така и аз имах н70 преди сегашния ми е51 но исках да обясня на mariG за дисплейте защо единия е малък със голяма резолюция а другия е обратното
Sorry явно не съм те рабрал точно. Хайде със здраве и лека.
http://www.mobile-review.com/review/nokia-e51-2.shtml
eto review na gsm vatre ima za vsi4ki komponenti na gsm ima za sar za displeq obarnete vnimanie i 6te vidite razlikata s dr gsm ina4e gsm e super za tezi pari ai de leka
eto review na gsm vatre ima za vsi4ki komponenti na gsm ima za sar za displeq obarnete vnimanie i 6te vidite razlikata s dr gsm ina4e gsm e super za tezi pari ai de leka
-
- Регистриран: 20 яну 2007, 19:27
zdravejte, az sum fen na SE no poslednite modeli ot K seriata ne mi dopadaha zaradi dizajna naj-veche. Skoro vidiah E51 i otkrih che ima vsichko, koeto iskam - tanuk e, 320x240 displey, Wi-Fi, 3G, dobra polifonia, email client. Kamerata ne mi e preoritet. Na vsichko otgore se okaza, che ima i Symbian, koeto e predimostvo spored men, vupreki, 4e nikoga ne sum polzval Symbian.
Razgledah go v edin magazin i oshte poveche mi haresa. Tova, koeto malko me pritesniava, 4e ne sum polzval Nokia, nito puk Symbian i ne znam dali niama da mi tribva poveche vreme da svikna s menuto, no vse pak sum reshil da smenia SE i da si dzema Nokia E51.
Moj priatel mi kaza, 4e E-seriata ne bila dobra na nokia?! Kato cheta tuk temata vjdam samo dobri itzivi, koeto oshte poveche me okuraji za izbora mi. A, kakvo milsite za SAR-a - 1.4 e, visok e vse pak? Kolko e polifoniata 60 ili 72?
Razgledah go v edin magazin i oshte poveche mi haresa. Tova, koeto malko me pritesniava, 4e ne sum polzval Nokia, nito puk Symbian i ne znam dali niama da mi tribva poveche vreme da svikna s menuto, no vse pak sum reshil da smenia SE i da si dzema Nokia E51.
Moj priatel mi kaza, 4e E-seriata ne bila dobra na nokia?! Kato cheta tuk temata vjdam samo dobri itzivi, koeto oshte poveche me okuraji za izbora mi. A, kakvo milsite za SAR-a - 1.4 e, visok e vse pak? Kolko e polifoniata 60 ili 72?
видях телефона в магазин на Германос и тук в София и в Шумен. Няма кирилица на клавиатурата. От магазина ми казаха че е лудница за този телефон и много се купува.
Dai skype i kato si go kupi6 moje malko da te 4atna (sus platformata simbian) kakvoto moga ;)
Moq e : peso_ivanov
Moq e : peso_ivanov
Много интересно. Преди 3-4 дена си проверих от сайта на Нокия дали има нов firmware за моята нокия Е51. вкарах си кода на телефона и ми изкара коя е последната версия на софтуеъра-съответно отговаряше на моя. Днес пак проверих и ми изписа че няма по нова версиа но и да въведа валиден код. Много интересно все едно моя код на телефона не е валиден.. Ти можеш ли да провериш как стоят нещата при теб. Мерси.
100.34.20
29.09.2007
RM 24405.1
100.34.20
29.09.2007
RM 24405.1
Колко е в Германос?Някой знае ли? Много съм навит за този тел!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
V Germanos go ima i stryva 499 s karta i 599 bez !!!
пробвай направо с ъпдейтъра, той ще покаже какво е положението