7900 Prism
Re: Nokia 7900 Prism
Еми именно това казвам и аз защото тряа да става но на мен ми липсва тва меню и нестава за сега!!!
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
а бе Петьо ти си прав копеленце и аз не мога да вида каде е тос Living Wallpaper?!?!
Сестрата има S500i - еми кво да ти кажа ей това си е Living Wallpaper,през два три дена и се сменя дизайна на темата и картинката отпред......
Кажи,ако си намерил некво решение!!!
Сестрата има S500i - еми кво да ти кажа ей това си е Living Wallpaper,през два три дена и се сменя дизайна на темата и картинката отпред......
Кажи,ако си намерил некво решение!!!
Аз имам Нокия 7500 и при него също има теми с "living wallpaper" и си работят нормално.Иначе темите и тапетите на 7900 адски много ме кефят,дори си прехвърлих една на моя телефон и работеше.Може ли някои с 7900 да качи темите и тапетите някъде или да ми ги прати на [email protected]
Мога да дам конкретен отговор ако имам ги всичките :)Иначе доколкото знам не всички тапети се променят,обикновено на повечето цвета и формата се сменя според нивото на батерията,затова го включете да се зареди и ГЛЕДАЙТЕ :)
Мога да дам конкретен отговор ако имам ги всичките :)Иначе доколкото знам не всички тапети се променят,обикновено на повечето цвета и формата се сменя според нивото на батерията,затова го включете да се зареди и ГЛЕДАЙТЕ :)
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
има само 1 тема,която и се сменя картинката и не е според батерията идиот! не ми се прави на радостен,щотото тези теми варвят само на този телефон и на 8800 Arte (не сам мн сигурен),а да телефона не си струва парите не си го купувайте !
O.o
Като не си сигурен,не спори.Тези теми вървят както на 7900,така и на 7500,защото са със идентичен софтуеър.И двата са от Series 40 5th Edition с резолюция 240*320 пиксела на дисплея,така че темите стават и на другите модели от серията.
Ето списък на темите,които си сменят картинката на wallpapera И според нивото на батерията(т.е. номера със зарядното става):
Light Blue
Shatter Blue
Shatter Mixed
Shatter Red.
Останалите теми са обикновени(4 от тях ги има и в 7500),незнам за Nokia.nth и Shards White,защото ги нямам :(.
Някои от вградените тапети също би трябвало да си сменят картината,но и тях ги нямам за да кажа със сигурност.
Като не си сигурен,не спори.Тези теми вървят както на 7900,така и на 7500,защото са със идентичен софтуеър.И двата са от Series 40 5th Edition с резолюция 240*320 пиксела на дисплея,така че темите стават и на другите модели от серията.
Ето списък на темите,които си сменят картинката на wallpapera И според нивото на батерията(т.е. номера със зарядното става):
Light Blue
Shatter Blue
Shatter Mixed
Shatter Red.
Останалите теми са обикновени(4 от тях ги има и в 7500),незнам за Nokia.nth и Shards White,защото ги нямам :(.
Някои от вградените тапети също би трябвало да си сменят картината,но и тях ги нямам за да кажа със сигурност.
Софтуера се скапа на 2рия ден, а не би трябвало.Супер много съм разочарована от nokia, също така и от Germanos, които чакам с днешна дата 30 дни. е ще почакам още 10 какво толкова.
Начи да ви кажа имам го от декември и чак днес видях че почна да се сменява според батерията за другите още не съм и тва стана само на една от темите не тапети а теми и тя е Shatter Red.Обърнете внимание телефонкато се зарежда и като е на тази тема
кво става лудница е на дисплея!!!
кво става лудница е на дисплея!!!
-
- Регистриран: 18 ное 2008, 12:18
iskam da popitam dali ima slu6alki za toq tel prez koito moje da se slu6a muzika ? ms predvaritelno
има
ей тези слушалки са в комплекта
http://europe.nokia.com/hs-82
ей тези слушалки са в комплекта
http://europe.nokia.com/hs-82
-
- Регистриран: 18 ное 2008, 12:18
mersi mnogo tva mi be6e neobhodimo :
;)
;)