6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
1. Картата е Micro SD. (за 6120 Classic)
------
2. Kingston имат и Micro SD.
------
3.Sorry, не знам на какво се дължи проблема.
------
2. Kingston имат и Micro SD.
------
3.Sorry, не знам на какво се дължи проблема.
Re: Nokia 6120 classic zashtita za instal na temi!!!
Установих, че темите, качени в ММС се "крият", но тези в тф.памет излизат всички и аз вече ги слагам само там. Мисля, че мястото е достатъчно, все пак сме с доста тф.памет, за разлика от другите Нокии. В апарата можеш да ги триеш когато поискаш. УСПЕХ!
Nokia 6120 Classic
Днес или утре ще взимам Нокиата искам да попитам как точно трябва да я зареждам първите няколко пъти!?!?!? Благодаря предварително !
Re: Nokia 6120 Classic
Препоръчвам ти поне първия път да заредиш телефона поне 12-18 часа и то с извадена SIM карта (разбира се след като разредиш фабрично заредената батерия). Аз лично го направих това нещо 2 пъти поред. Освен това периодично (1 път в месеца) разреждам батерията докрй докато изключи телефона сам и го слагам с извадена карта (основно нощем) да се зарежда 10-12 часа. След такива зареждания мога да ти кажа че значително се увеличава stand by времето. Като пример мога да ти дам стария ми SE T630 който кара 4-та година вече и е с оригиналната батерия. Та в него съм сложил вивателската си карта с която имам да изговарям по 500 мин на месец (от които изговарям по 250-300) и батерията държи по 4 дена при този начин на процедиране с нея.
Аз принципно съм привърженик на ериксоните, но искам да го похваля точно тоя модел: БРАВО :) готин дизайн, доста функции и прилична да не кажа ниска цена като за Нокия.
я кежете саит от дето да тегля драйвъри и разни др раоти за тоя тел ... най-мн ми тряа некъф драйвър да усили звука
ае я дайте сайт, дето има некви драйвъри за тоя тел... тряа ми най-вече драйвър за звука
Re: Nokia 6120 Classic
Jancko, много правилен отговор имаш от Faith. Мисля чак толкова да не се престараваш да вадиш СИМ от апарата, нали няма да имаш връзка. Но циклите на зареждане е добре да се спазват - 1 път на няколко зареждания -5 -10., естествено когато си в състояние, а не нарочно, то пак идва по около 1 път месечно. Прочети по-горе какво съм писал за палитрите. Днес 1 приятел дори ми "изрева" със същия проблем. Внимавай с палитрите. Докато ги няма - нямаш проблем. УСПЕХ!
Абе хора, мн го хвалят тоя тел, даите ми препоръка на някоя доказана фирма , за да си го поръ4ам от Нета? 10х.
Offf, malko sam pritesnen.Onzi den si kupih 6120classic.Mnogo e gotin,super e napravo, ama mi pravi edin nomer deto mi skasva nervi4kite.Kakto si stoi i izvednaj mi se poqvqva bql ekran sas sin nadpis NOKIA.Variant 2:ostavil sam go i se se6tam promerno da pogledna ne6to v menu-to- natiskam suotvetniq buton i pak sa6tiq nomer- displeq stava tumen i sled tova vednaga -bql sas sinisq nadpis.vsi4ko tova iz4ezva za okolo 30-40 sec problizitelno.Ama az li ne6to ne moga da shvana...da ne bi puk ne6to ot nastrojkite da trqbva da se napravi..ili napravo s garancionnata karta i v serviza!Molq vi ako nqkoj ima mnenie po vaprosa da go spodeli.
Blagodarq :o)
Blagodarq :o)