E51
Re: Nokia E51
abe kajete mi MOLQ,kakvo da napravq za da instaliram programi svobodno na e51>postoqno mi izpisva"sertifikata ne e validen ili nastroikite na datata sa gre6ni"!!!pomognete 4e e super nepriatno ni6to ne moga da si ka4a ujas!!!
-
- Регистриран: 29 яну 2008, 18:24
I az sam sa6tiq . Mnogo e gadno tva ne samo s programite ami i kato ka4a nqkoq tema i mi go izpisva tva ne6to .Pls Help!
Единствения отговор който мога да дам е да се прочетат поствете назад писано е многократно за този "проблем" със сертификата така че смятам за излишно да се пише пак. ПРОЧЕТЕТЕ ПОСТОВЕТЕ НАЗАД.
Да инаистина е трябвало да прочетете мненията назад. Но както и да е.
Значи отивате във Installations -> options -> Settings -> Software installation му даваш ALL .
Това е друго освен да си врътнеш годините назад.
Много поздрави и четете предишните коменти!
Значи отивате във Installations -> options -> Settings -> Software installation му даваш ALL .
Това е друго освен да си врътнеш годините назад.
Много поздрави и четете предишните коменти!
-
- Регистриран: 16 фев 2007, 15:49
KAMERATA MU IMA LI AUTO FOKUS I KOGATO SNIMA6 NA CELIQ LI DISPLAY SE VIJDA
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Излезе Нокиа Е51 без камера. Да Ви е честита!
Дай линк да видим... :)))
А има ли някакви промени освен, че няма камера(говоря за батерията и прочие....)?
А има ли някакви промени освен, че няма камера(говоря за батерията и прочие....)?
http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index.shtml?17918#17918
няма други разлики.
няма други разлики.
Pixel 8
Аз си мислех че поне камерата ще подобрят а те дори са я махнали :Д
-
- Регистриран: 11 фев 2008, 01:31
hi. I az sum s tozi tel. Super e! Instalirah si smartmovie i play-wa wsiakakwi filmi bez problemi. Kato browsdwam stranici i iskam da downloadna niakakuw avi file primerno obache mi kazwa not supported. Kak moga da si tocha failowe nezawisimo ot tehnia tip?