N95 8GB
Заслужава си, ама ....
На всеки които му се вижда цената от 1000 кинта малко, нека остави в магазина (под формата на БАКШИШ) колкото прецени че струва апарата (щом ви се вижда евтинко).
А като падне цената (а тя ще пада), отново го плащайте апарата (под предлог че си струва парите) по 1000 кинта, че и отгоре (ако прецените че е малко).
А да попитам, това заплатена работа ли е Модератор или е "службица" за фенове ???
А като падне цената (а тя ще пада), отново го плащайте апарата (под предлог че си струва парите) по 1000 кинта, че и отгоре (ако прецените че е малко).
А да попитам, това заплатена работа ли е Модератор или е "службица" за фенове ???
Nokia N95 8GB
Сега можеш да цензурираш всичко което не ти хареса.
И може би ще възхваляваш (наволя) магазинчето евротел - нали са ти авери.
И може би ще възхваляваш (наволя) магазинчето евротел - нали са ти авери.
Re: Nokia N95 8GB
Аполон, единствено ме притесняваче е малко дебел. Просто са ми по-удобни тънки телефони. Но пълно щастие няма : ) Не знам какви ще са ползите от тъчскрийн, прецаква се бързо дисплея(в смисъл "надрасква се"), от опит знам. Аз ползвам телефон по 1 година и го сменям. Така че се надявам след година да има смартфон със същите параметри но по-тънък : ) Капризи разни....
Re: Заслужава си, ама ....
Приятелю, на всичко му пада цената (незнам дали си забелязал). Не за друга, а защото техниката се развива много бързо. И да уточня, че цената му в МТЕЛ не е 1000лв. а малко над 1400. И щом съм преценил че е по-добре от там да го взема явно цената не ме притеснява. А щом няколко стотин лева ти се струват "много", как ти се струва ако си купиш нов Мерцедес за 200 000лв. и за две години загубиш 100 000 от цената. Просто "такъв е живота" приятел.
Re: Заслужава си, ама ....
OK.
Не споря че му пада цената, а отговарям че цената не му е заслужена от 1000 или повече кинта.
Аз също си купих от "Мтел" телефона.
От Handy По-точно и никак не ми излезе евтино.
Дори с карта на абинамент.
Дааааа, скъпо е но които иска ще си плаща, а не да чака падане на цени и то с години, а през това време излиза нов по-страхотен модел и ...... човечеца си казва:
Ето, вместо да плащам сега 500 кинта ще поизчакам по-новия да падне с 200-300 и ще си го купя.
И това става постоянно, излиза ново а "еврейна" изчаква.
Това ми е мисълта, а не че не падат сените и които иска да купува няма да го прит. толкова цените, а в момента избира каде е наи-тънък и го купува и след това не казва:
ЦЕНАТА СИ ЗАСЛУЖАВА - защото цената на нищо не си заслужава в този спеколативен свят.
Аз също си купих Toyota avensis за кам 50 бона и какво стана преди нова година СЕГА ?
Ще излиза следващт модел и направиха промоция за 30 бона.
Ееееееее, аз ко да кажа, че цената си е заслужавала ли????
Ами мога да изреждам още много, но не е мястото и темата тука.
Добре че днес нямам никакви задачки и ще релаксирам и ще побеседвам по форума ;-))))
Не споря че му пада цената, а отговарям че цената не му е заслужена от 1000 или повече кинта.
Аз също си купих от "Мтел" телефона.
От Handy По-точно и никак не ми излезе евтино.
Дори с карта на абинамент.
Дааааа, скъпо е но които иска ще си плаща, а не да чака падане на цени и то с години, а през това време излиза нов по-страхотен модел и ...... човечеца си казва:
Ето, вместо да плащам сега 500 кинта ще поизчакам по-новия да падне с 200-300 и ще си го купя.
И това става постоянно, излиза ново а "еврейна" изчаква.
Това ми е мисълта, а не че не падат сените и които иска да купува няма да го прит. толкова цените, а в момента избира каде е наи-тънък и го купува и след това не казва:
ЦЕНАТА СИ ЗАСЛУЖАВА - защото цената на нищо не си заслужава в този спеколативен свят.
Аз също си купих Toyota avensis за кам 50 бона и какво стана преди нова година СЕГА ?
Ще излиза следващт модел и направиха промоция за 30 бона.
Ееееееее, аз ко да кажа, че цената си е заслужавала ли????
Ами мога да изреждам още много, но не е мястото и темата тука.
Добре че днес нямам никакви задачки и ще релаксирам и ще побеседвам по форума ;-))))
Nokia N95 8GB
Здравеите на всички подкрепям Capo_69 в спора му с apolon25.Това не е телефон от 100лв.,а от 1000 и нормаално е всеки които закупава такъв телефон да прояви едвалине любопитство към това което купува дали всичко му е фред.Интерасуваме сега реална ли е цената която обявиха тия дни за Н95 8гб 980лв. тъикато възнамерявам да го купувам смятах да го взимам от canmobilе(рекламата им я въртят в mobilebulgaria) но там цената му е все още над 1000 лв .Посъветваите ме от каде да го закупя .
Re: Nokia N95 8GB
Как така gps, като пише че няма(не съм запознат с тела от близо ;) )!
Re: Nokia N95 8GB - denzall
Ето малко снимки на въпросния телефон и снимки правени с него. след малко ще кача и малко полезни саитове относно Н95 8гб .фаилчето което съм качил е рар трябва само да го разархивирате
http://www.sendspace.com/file/pp448z
http://www.sendspace.com/file/pp448z
Re: Nokia N95 8GB - denzall
Аналогията ти с кооперацията е далеч от това, което става при производителите на мобилни телефони. Никой не плаща вместо друг, няма "избиване" и т.н. Нещата не са толкова прости.