E51
Re: Nokia E51
Много благодаря за бързия отговор!Определено това ще е телефона,защото цена/качество мисля че това за момента е най добрия избор!
ако му сложа карта и се свърже с GPS receiver ще стане ли.хайде помагайте
Оправих си проблема. Оказа се, че всички Е51 имат този проблем с по-качествените mp4-ки. Инсталирах си CorePlayer и насичането изчезна. Сега за avi ползвам Smart Movie, а за mp4 - Core Player и нямам никакви проблеми.
Поздрави
Поздрави
estestveno che ste stane,sto za vapros
Ами лошо. Значи просто при моя това е дефектче - но се съмнявам даже и да го занеса на продавача (М-тел), да искат да го сменят с друг. А и аз вече го ползвам от около 20 дни. Най-много да искат да го остажя в сервиза им но аз не ми се иска някакви маисторчета да ми разглабят новия телефон. Не е болка за умиране - явно така ще си карам с него. Но поне ме успокоява фактът че е често срещан проблем и не съм изкючение. Мерси още веднъж за отгожора !!!
Е супер. Тъкмо няма да се занимавам и без това нямаше да мога до неделя. Core Player е програмата която плейва май всичко. И аз съм си го сложил но да съм го използвал 1-2 пъти.
Дали има опция да копирам линкове със сафарито?
примерно линка на някои стрйм и да си го пеистна в коре плеъра за да го плейне? искам да си гледам онлаин телевизия примерно стрима на netterra. Или някои друг които вие сте тествали и работи.
примерно линка на някои стрйм и да си го пеистна в коре плеъра за да го плейне? искам да си гледам онлаин телевизия примерно стрима на netterra. Или някои друг които вие сте тествали и работи.
Softa koito ka4va6 trqbva da e S60 3-TH EDITION!
I AZ GO imah tozi problem dori si misleh 4e mie defekten tel-a dokato 201-q variant na FSCALLER tragna
I AZ GO imah tozi problem dori si misleh 4e mie defekten tel-a dokato 201-q variant na FSCALLER tragna
Zdrasti,mojesh li da pratish linkove kam tezi programki?Izteglix gi ot ruski sait,no se okaza che sa za po-dolna versia na Simban...
Mersi
Mersi
-
- Регистриран: 29 мар 2006, 20:26
Прекъсване на разговора
Здравейте,бих желала да споделя проблема си и да чуя мнението на другите собственици на Нокиа Е51 по въпроса. По време на разговор напоследък ми се случва, отсрещната страна да ми се оплаче, че започвам да й прекъсвам първо по-малко, после спират да ме чуват изобщо, а аз ги чувам, че викат "ало, ало". Някой имал ли е същия проблем?