6500 slide
Re: Nokia 6500 slide
Хора научете се да търсите. Има GOOGLE който е един мн добър "приятел". Стига с тия въпроси "От къде мога да си сваля теми?" "От къде да си сваля софтуеър?" Търсете.
-
- Регистриран: 26 яну 2008, 11:42
6500 slide,kak da izklu4a glasovoto povikvane,mnogo e neudobno s bluetooth,vednaga nabira nqkoi?
Да попитам този телефон има ли Макро режим на камерата,понеже аз лично не мога да го открия,а в едно ревю тук
пише,че има нещо такова,или просто под Macro photos разбират снимки правени отблизо,а не специален режим на камерата ?
пише,че има нещо такова,или просто под Macro photos разбират снимки правени отблизо,а не специален режим на камерата ?
здравеите ! Прочетож нечие мнение в което се колебаеше м/у N73 MusicEdition u 6500 Slide и реших да дам и своето мнение. От около година използвам Н73МЕ и мога да заябя 4е това е един от наи-добрите телефони изобщо. Дизаин? КамерА? Музикални вузмойности? Глезотии? ИМА ГИ В ИЗОБИЛИЕ !!! Телефонут е наистина мн добар и единственичт дефект които имам е че явно индикаторите на протектора на камерата се запра6ават или ...не съм сигурен какво става но понякога не индикира 4е съм отворил камерата но с леко наместване проблемът се оправя. И отново ...снимките са нереални !!!
Сега за 6500 ... баща ми си го взе пореди около месец като още един допълнителен телефон и впечатленията ми от него са следните :
-много стабилен слаид механизъм
-стабилен и масибен телефон като цяло
-дървено меню като нокии от рода на 6233
-страхотен дисплеи
-добре камера вупреки 4е снимките на Н73МЕ са по-добри вупреки 4е се водят еднакви
- като цяло добър телефон (разбира се за 500лв не може да о4аква нещо пове4е от Нокиа ...)
......:DDDD А след седмица ми пристига и iPhone-aaaaaa :DDDD така че 6те го преслу6ам и него (party)(bow)(party)
Сега за 6500 ... баща ми си го взе пореди около месец като още един допълнителен телефон и впечатленията ми от него са следните :
-много стабилен слаид механизъм
-стабилен и масибен телефон като цяло
-дървено меню като нокии от рода на 6233
-страхотен дисплеи
-добре камера вупреки 4е снимките на Н73МЕ са по-добри вупреки 4е се водят еднакви
- като цяло добър телефон (разбира се за 500лв не може да о4аква нещо пове4е от Нокиа ...)
......:DDDD А след седмица ми пристига и iPhone-aaaaaa :DDDD така че 6те го преслу6ам и него (party)(bow)(party)
и ся в крайна сметка заслужава ли си телефона, че много ме кефи, а пък незнам дали да го взимам ?
Ами аз имам този телефон от февруари и мога да кажа че съм напълно доволен с изключение на това нямам WI-FI, но това е нормално защото не са мн телефоните с такав на борда. А и цената му падна сега така че взимай стилен здрав хваща окото.
Благодаря за съвета, просто ми трябваше някой да ми даде тласък :)
Вярно ли е,че тези Нокии имат заводски проблем с мрежата на операторите и покритието?
Мноо як тел. но по-хубав ли е от Н73 ако някои зн да кайе pls
здравейте, в някои описания се споменава, че телефона няма профили, имам предвид като meeting, silent и други. моля някой от притежателите на такъв модел да потвърди или отрече наличието на такива профили.