N95 8GB
Re: Update с версия 15.0.015 от 11.12.2007
nikakav problem s tazi versiq po dobra e vsqka nova probvai pak da q preinstalira6 no zadaljitelno format na D: predi preinstalaciqta i samo ra4en BACK UP! tel kniga snimki video programkite na novo i telefona izlita
Re: Nokia N95 8GB
Искам да Ви попитам откъде мога да си дръпна карти за софоя аз съм с нокия н81 гледах в нокия сайтът им но никъде не намерих за карти или може би защото не знам добре английски ако знаете помогнете ми моля Ви благодаря предварително!
Карта MAP
Карта за Соф..., платена е за BG.
Обявиха ми 120 кинта.
Пък и GPS на Nokia не става, потърси си Garmin.
Не знам защо не работи и не намира сателитите приложението на Nokia ама друга програма става.
И Rout66 ще ти върши работа за Соф...
Обявиха ми 120 кинта.
Пък и GPS на Nokia не става, потърси си Garmin.
Не знам защо не работи и не намира сателитите приложението на Nokia ама друга програма става.
И Rout66 ще ти върши работа за Соф...
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
Re: Карта MAP
Решил сам да си взема този звяр, но моля да ми кажете коя от офертите в Mobilebulgaria си заслужава. Имайте предвид че живея в София - важно е да има сервиз в София
Re: Карта MAP
Ами има го ваче за 750 кинта.
Но май без гаранция.
Погледни, мисля че за 850 - 950 кинта с фактура може да се намери.
Не съм сигурен естественно, така мисля.
Но май без гаранция.
Погледни, мисля че за 850 - 950 кинта с фактура може да се намери.
Не съм сигурен естественно, така мисля.
Цена 750 - 800лв.
Има го, и то в този сайт.
Провери в борсата, там видях няколко обявки.
Мисля че за тази цена имаше 3 броя за продаване.
По памет ;-)
Потърси има.
Провери в борсата, там видях няколко обявки.
Мисля че за тази цена имаше 3 броя за продаване.
По памет ;-)
Потърси има.
И аз ъпдейтнах до 15.0.0.15 и имам пролем с насичането при запис на видео. Обработката на снимки стана много по-бавна.
Освен това Music Player-а спря тотално да бачка. В един чужд форум намерих, че проблемът бил в кабел вътре в телефона. Доколко е вярно, не знам.
Ще се ходи на сервиз :-((
Единственото положително нещо е по-бързото зареждане на GPS.
Освен това Music Player-а спря тотално да бачка. В един чужд форум намерих, че проблемът бил в кабел вътре в телефона. Доколко е вярно, не знам.
Ще се ходи на сервиз :-((
Единственото положително нещо е по-бързото зареждане на GPS.
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
Когато си пуснеш радиото, изписва ли ти името на станцията и името на песента, която върви в момента - мисля, че се казваще Visual Radio? И когато си качиш филм на телефона може ли чрез TV-out да го пуснеш, да го гледаш на телевизор или тази опция е само за снимки?
В България няма Visual Radio. Само обикновен FM. Без използването на канал за данни, а по ефир. След като се съхрани дадена станция ("БГ радио" например) може да и се даде име и вече то се изписва като я избереш. Visual Radio май е Интернет радио и трябва Мтел да го поддържа. Трафика е голям предполагам. В Лондон работи (О2).
Да, конвертирал съм .avi от компа в .mp4 със средствата на Nseries PC Suite и съм го пускал от N95 8GB на телевизора. Без субтитри :-(
Да, конвертирал съм .avi от компа в .mp4 със средствата на Nseries PC Suite и съм го пускал от N95 8GB на телевизора. Без субтитри :-(