E51
Re: Nokia E51
И аз вече се сдобих с Е51. Прекрасен е. И да споделя че колкото повече го гледам, толкова повече го харесвам.
Здравейте! Искам да попитам нещо? Използвам интернет през WiFi от 3-4 месеца откакто си взех Е51. Всичко си беше OK. Последната една седмица като вляза в някой сайт например нашия, вместо букви ми излизат само нули (0). Интересното е че това не се случва със всички думи изписани на кирилица а само с някой. Пример: влизам във форума и - заглавието на темата се чете а мненията отдолу-не. Излизат само (0). казвам това се случва от няколко дена. Някой има ли обяснение за този "феномен"
-
- Регистриран: 01 дек 2005, 16:21
Ако знаеш как ми помогна , направо ми иде да те цунем! .... хахаха ......
Шегичка , мерси много за съвета и нека силата бъде с теб! ;-))
Шегичка , мерси много за съвета и нека силата бъде с теб! ;-))
При мен го няма този проблем с WiFi то,но имам с fring. Не ми излизат абонатите.
-
- Регистриран: 11 мар 2008, 10:49
Здравейте. Благодаря много на всички, които споделят впечатленията си за Nokia E51. С всеки нов коментар, който чета, с всяко следващо ревю, което разгледам, все повече се убеждавам, че искам да си закупя този телефон. Отначало леко ме възспираше високата SAR стойност, но определено Nokia не биха си позволили да пуснат на пазара нещо чак толкова вредно...
Както и да е, имам въпрос към вас относно китайските дубликати, за които споменава E60. Убеден съм, че в днешни дни е трудно да се намери нещо по-истинско, но все пак, бихте ли споделили дали от всички оnline разпространители, които предлагат Nokia E51 в Mobile Shop има такива, на които бих могъл да се доверя по отношение на качеството на продукта при евентуално закупуване на телефона?
Благодаря ви предварително за съдействието.
Както и да е, имам въпрос към вас относно китайските дубликати, за които споменава E60. Убеден съм, че в днешни дни е трудно да се намери нещо по-истинско, но все пак, бихте ли споделили дали от всички оnline разпространители, които предлагат Nokia E51 в Mobile Shop има такива, на които бих могъл да се доверя по отношение на качеството на продукта при евентуално закупуване на телефона?
Благодаря ви предварително за съдействието.
Взимаш телефон само от вносител Алфа Копи или Тотал Телеком,в НИКАКЪВ случей от УНИ ГЛОБУЛ :)
За пореден път питам ако има човек който знае отговора на моя въпрос моля да отговори.
-Използвам доста WiFi на моята Е51. Допреди 2-3 седмици браузването в интернет беше нрмално. Незнам какво стана но когато в последно време по`вам да влизам w BG сайтове част от кирилицата ми излиза на "маймуница". Примерно заглавието на темата се чете, а написаните по долу постове-НЕ. Започнах да използвам и Opera MINI. Там тези проблеми ги няма, но цялата работа с тази програма не ме кефи, даже бих казал ме дразни. Чудя се от какво се получи тази промяна при мен. Ще взема да върна заводските настройки пак да видим дали няма да се оправят нещата.
-Използвам доста WiFi на моята Е51. Допреди 2-3 седмици браузването в интернет беше нрмално. Незнам какво стана но когато в последно време по`вам да влизам w BG сайтове част от кирилицата ми излиза на "маймуница". Примерно заглавието на темата се чете, а написаните по долу постове-НЕ. Започнах да използвам и Opera MINI. Там тези проблеми ги няма, но цялата работа с тази програма не ме кефи, даже бих казал ме дразни. Чудя се от какво се получи тази промяна при мен. Ще взема да върна заводските настройки пак да видим дали няма да се оправят нещата.
може ли избраната за фон снимка,да е на цял екран?!?без полета от горе и от долу!