N73
Re: N73 или K800
Абе bary
какви глупости приказваш :))))
от къде ги чу тея взимане на ДДС минаване като разход и как точно го изчисли че ще ти излезе 250лв.? :))
какви глупости приказваш :))))
от къде ги чу тея взимане на ДДС минаване като разход и как точно го изчисли че ще ти излезе 250лв.? :))
Re: Nokia N73
telefona e ludnica i na vsi4koto otgore go dava6 za 360... qd me e ,4e nqmam tolkova pari da go kupq vednaga..ina4e bez da se zamislqm 6te go vzema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Странен проблем...
може ли да се инсталира продуктовия код без смяна на фърмуера...за Е65
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
Nokia N73
bratleta iskam savet :) :) :) imam nokia 6120 classic da go smenq li za n 73???? pls kajete da ne napravq nekoq gre6ka ?
Spored men zaslujava si!!!
Po-dobra kamera,svetkavica i po dobyr zvuk...no procesor 220 sre6tu 369mhz na 6120 classic...
Po-dobra kamera,svetkavica i po dobyr zvuk...no procesor 220 sre6tu 369mhz na 6120 classic...
Незнам как се трият палитрите.Помегнете за това.
от 1 година съм с Нокиа N73 и мисля да го сменя с Nokia 6500 classic. Просто N73 e мн тежък и широк искам нещо по плоско а и батерията на N73 ако се играят игри трябва всеки ден да се зарежда, а ако само се говори издържа 2 дена. Кажете струва ли си да го сменя ?
Само ме интересува колко държи батерията на Nokia 6500 classic ?
Само ме интересува колко държи батерията на Nokia 6500 classic ?
и какво ще рече:
Време на разговор 4 ч.
Време на готовност 350 ч.
Че след това време трябва да се сменя батерията с нова?
4 ч. време на разговор ги правя някъде за 3,4 месеца , а със сигурност съм ръчкал по телефона над 350 ч. за 1 година. А батерията си държи еднакво откакто го имам..
Време на разговор 4 ч.
Време на готовност 350 ч.
Че след това време трябва да се сменя батерията с нова?
4 ч. време на разговор ги правя някъде за 3,4 месеца , а със сигурност съм ръчкал по телефона над 350 ч. за 1 година. А батерията си държи еднакво откакто го имам..
Товa означава с едно зареждане колко би трябвало да ти издаржи батерията.(в повечето случаи информацията е грешна, но това е друг въпрос...)
Направо убивате с тея въпроси... XD
Направо убивате с тея въпроси... XD