N73
Re: Nokia N73
Невъзможно е за едно зареждане да държи 350 ч. Нещо си в грешка. Просто 350 часа делено на 24 часа (1 ден) това е 14 дена да държи батерията с едно зареждане.
Просто е невъзможно тя 2 дена едвам издържа а камоли 14 без прекъсване.
Нещо друго е ако някой знае да обясни.
Просто е невъзможно тя 2 дена едвам издържа а камоли 14 без прекъсване.
Нещо друго е ако някой знае да обясни.
Затова ти казвам, че почти винаги е грешно!!!!!!!!
N73,N73 ME ili 6120 това е дилемата сега :) снощи имаше сравнение на Н73 и 6120 се снимаше 1 Lamborgini и 1 Ferrari и 6120 снима по-добре в тъмното от колкото 73-ката.що така я обяснете?
Да да...
6120 с неговото едно диотче нищо не прави, само колкото да светне.Н73 прави по добри снимки.
6120 с неговото едно диотче нищо не прави, само колкото да светне.Н73 прави по добри снимки.
човек казвам ти истината и аз се изненадах ама на тъмно направи по-добра снимка от 73-ката.знам че 73 кърти иначе.направо онемях като видях оня кво прави в тъмното
Невъзможно и не съм съгласен!
Можем и тук да направим едно малко сравнение.
Само да намерим някой с 6120C и ще можем.
Можем и тук да направим едно малко сравнение.
Само да намерим някой с 6120C и ще можем.
ve4e probvah tosi link! kazvat the page is broken! we are sorry.........!
taka 4e ako moje6 mi pusni drug
i as dosta tarsq!!!!!!!!!!
taka 4e ako moje6 mi pusni drug
i as dosta tarsq!!!!!!!!!!
ок а от къде се сменяше ПИН кода че сега немога да го намеря и това да се заключва клавиатурата автоматично след определени сек?
Меню>Инструменти>Настройки>Защита>Телефон и СИМ.
За включване на авт. заключване влизаш в "Време за авт. закл." даваш "Лична настройка" въвеждаш след колко време искаш да се заключи(примерно 1 минута) даваш "ок" след това ще ти иска код пишеш 12345 и пак "ок" и това е... ;)))
За включване на авт. заключване влизаш в "Време за авт. закл." даваш "Лична настройка" въвеждаш след колко време искаш да се заключи(примерно 1 минута) даваш "ок" след това ще ти иска код пишеш 12345 и пак "ок" и това е... ;)))
Abe kvo sa izlagate be kade 6e mi sravnqvate nokia 6120 s nokia n73 be hora 73 e s 3.15 kamera aba katq sme6nata e s 2 az imam nokia n73 pravi 4udni snimki ve4er ako izkate vi pokaja mi kliknete na email [email protected] n73 ima nai dobrata optika v sveta i e n sei samo kato 4ue6 n seriq strebva tiq stane sqsno 4e telefona e 100 procenta