N73 Music Edition
Re: Nokia N73 Music Edition
СуПеР тЕлЕфОнЧе!!! НяМа ГрЕшКа!!! :))))
К'ва е разликата м/у Н73 и Н73 МЕ освен в цената ???
bate 350 lv ti davam na momenta
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
Разликата е в софтуеъра.
Здравейте,
да ви питам как е този телефон смисал добър ли е защото ми е мако странно че в Глобъл е намален много и ме е страх да няма бъг..
да ви питам как е този телефон смисал добър ли е защото ми е мако странно че в Глобъл е намален много и ме е страх да няма бъг..
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
Това е може би най-балансирания и сигурен телефон на пазара в момента. Има най-добрата 3.2 мп камера, не забива,удобен като плеяр, батерията му е сравнително издръжлива за смартфон. Е разбира се липсва му функционалността на големите (Н82, Н95, Н95 8 ГБ), но като за тези пари по-добро не можеш да вземеш.
Взех си този мобилен телефон преди седмица и мога да кажа че съм доста доволен от него. Камерата му прави наистина доста качествени фотоси, а качестеото на звука от плеъра лично спред мен е на доста високо ниво.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Когато си вземах сегашния телефон (Nokia 6290) много се колебах между него и N73.
Н-ката има доста по-добра камера, но един познат който си я имаше ми каза че качеството на снимките не било според очакванията му. Аз пък съм доволен от камерата на моя (2 Mpx)... е, при добра дневна светлина.
N73 е с по-стара версия на ОС (9.1) поради което не поддържа и A2DP stereo bluetooth профил, което е малко тъпо дори и за Music Edition версията. Освен това винаги съм харесвал изчистени стилни клавиатури с големи бутони. Като добавим и разликата (тогава) в цената изборът ми беше ясен.
Е, все пак N73 е доста по-красив в сравнение със затворения 6290 и ако не се лъжа има някаква подсилена графика - за 3D даваше по-добри резултати. Всеки с приоритетите и вкусовете си :)
Н-ката има доста по-добра камера, но един познат който си я имаше ми каза че качеството на снимките не било според очакванията му. Аз пък съм доволен от камерата на моя (2 Mpx)... е, при добра дневна светлина.
N73 е с по-стара версия на ОС (9.1) поради което не поддържа и A2DP stereo bluetooth профил, което е малко тъпо дори и за Music Edition версията. Освен това винаги съм харесвал изчистени стилни клавиатури с големи бутони. Като добавим и разликата (тогава) в цената изборът ми беше ясен.
Е, все пак N73 е доста по-красив в сравнение със затворения 6290 и ако не се лъжа има някаква подсилена графика - за 3D даваше по-добри резултати. Всеки с приоритетите и вкусовете си :)
С по-новите версии на фърмуер-а има поддръжка на A2DP. Аз съм с такъв от април 2007 и като цяло съм доволен ;)
Някой знае ли как да спра тази мигаща синя светлина до предната камера :S