E51
Re: nokia E51
Ако си завършил музикалната консерватория звука няма да те впечатли. Ако си обикновен любител на музиката от gsm смятам ще бъдеш удовлетворен.
мерси аз днеска ходих да го чуя в магазина ама в него нямаше музика отново и пуснах една фабрична мелодия да ти кажа стори ми се достатъчно добър, а и смятам да ползвам слушалки ако ще слушам тей че май тва ще е телефона и още че цената с програма на глобул вече под 400 лева жива далавера ако ме питаш (и все пак ми се струва че има нещо, намирисва, мн му е ниска цената за такъв телефон в един руски сайт гледах днеска специално ревю за него и нещо не са мн доволни !?) А и не съм учил в консерваторията ама музика обичам домашното ми кино е 5*120w :Д
Телефона е доста добър. Моя направи 4-5 месеца а вече съм му наговорил към 80 часа хехе. Аз лично се влюбих в тела дет се вика от пръв поглед. Сега след 4 месеца употреба ми се иска да притежава поне 2,2 инчов дисплей, циферблата му да свети в синъо (както на старата ми N70) менюто в галерията да има изглед като на телефоните от N сериите и някой др неща.
Като се замисля обаче всичко това което изредих са си някакви дребни прищявки, които се опитах да си изсмуча от пръстите.
С няколко думи: телефона е перфектен за хора които ще го ползват основно за говорене и използване на интернет.
Като се замисля обаче всичко това което изредих са си някакви дребни прищявки, които се опитах да си изсмуча от пръстите.
С няколко думи: телефона е перфектен за хора които ще го ползват основно за говорене и използване на интернет.
Здравейте.За първи път се включвам във форума,но имам нужда от съвет.Получих Е51 за подарък и се чудя какво да правя.Имам 6300 и Е51 ми се струва страшно сложен.Не съм го ползвал,дали мога да го продам и за колко?Дали пък да не си го оставя,но надали ще го ползвам с пълните му възможности.Моля за съвет!
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
ами можеш да ми го дадеш на мен, че никак не ми е сложен! меко казано съм влюбен в този телефон!
Страшно стилен е и е поне за мен е перфектния телефон! /дори и без камера/
ако не го продадеш > да си жив и здрав и да си го използваш със здраве!!!
Страшно стилен е и е поне за мен е перфектния телефон! /дори и без камера/
ако не го продадеш > да си жив и здрав и да си го използваш със здраве!!!
Просто ей така,надали ще го дам,но след празниците ще видя колко мога да му взема.Все пак е чистак новичък и няма даже един проведен разговор.
-
- Регистриран: 23 ное 2007, 02:04
Re: Nokia E51
Някой може ли да ме светне как да кача/от къде/ англ-бълг речник.Нищо не мога да намеря за Symbian!?
Izvinqvai za e51 kakuv reciver nai dobre da polzvam
Апаратът се предлага вече за 309лв. с план от Глобул.
nay ndobroto za tozi zenovi klas-ve4e pod 400 lv.
No telefona ne e e za amatyori,koito ne znaqt da polzvat funkziite mu-vse pak e smartfon i trqbva da mu se sloji podhodq6t siftwer
Wi Fi e ogromen plus-moje6 da polzva6 i skype dori i navan-stiga da otkrie6 otvoreni mreji,naprimer v Nesebar i Sl.brqg te sa ogromno koli4estvo-smnogoto hoteli i zavedeniq...
Prozesorat i rama sa saizmerimi s tezi na PDA ustroustvata ot sreden klas-telefonat raboti po barzo ot n95-imal sum posledniq
Kamerata ne e varha no pravi prili4ni snimki na dnevna svetlina
Playera e dobar,zvukat e ka4estven no ne i sas slu6alkie v komplekta-vzex edni Philips ot Technomarket-za 33 lv
Bez\ problem 4ete 4gb karta-42 lv
Dizayna e iz4isten,navigaziqta super udobna
Displeqt e malak koeto donqkade drazni,no se svikva-
Ne mislq 4e na tazi zena moje da se kupi ne6to po dobro na tozi etap.
No telefona ne e e za amatyori,koito ne znaqt da polzvat funkziite mu-vse pak e smartfon i trqbva da mu se sloji podhodq6t siftwer
Wi Fi e ogromen plus-moje6 da polzva6 i skype dori i navan-stiga da otkrie6 otvoreni mreji,naprimer v Nesebar i Sl.brqg te sa ogromno koli4estvo-smnogoto hoteli i zavedeniq...
Prozesorat i rama sa saizmerimi s tezi na PDA ustroustvata ot sreden klas-telefonat raboti po barzo ot n95-imal sum posledniq
Kamerata ne e varha no pravi prili4ni snimki na dnevna svetlina
Playera e dobar,zvukat e ka4estven no ne i sas slu6alkie v komplekta-vzex edni Philips ot Technomarket-za 33 lv
Bez\ problem 4ete 4gb karta-42 lv
Dizayna e iz4isten,navigaziqta super udobna
Displeqt e malak koeto donqkade drazni,no se svikva-
Ne mislq 4e na tazi zena moje da se kupi ne6to po dobro na tozi etap.