6300
Re: Nokia 6300
Това ако ми го демонстрираш (3 дена издържливост на батерията "като си играя непрекъснато"), заклевам се ти копувам веднага една бутилка Уиски. Ако ли не.....
Та въпроса ми е: приемаш ли облога?
Та въпроса ми е: приемаш ли облога?
-
- Регистриран: 16 фев 2008, 15:55
Страхотен телефон на приемлижа цена!мн здрав и мн готин особено чисто черния!:)))
Искам да попитам хората, които ползват този телефон при слагане на някоя картинка в контакти ми излиза размазано и я увеличава. Защо така? С каква резюлюция трябва да е картинката, за да излиза нормално? Благодаря предварително!
Най-добре е да е 240x250, за да не я увеличава, смалява или разтяга. Ако е по-голяма трябва да е в същото съотношение. Само при входящо повикване е на цял екран, при изходящо се появява вдясно само като малка иконка.
ako jitka6 igri, muzika polovin edin 4as ako e nov 6te ti izkara 1 - 1,5 dni ako ne prekalqava6 s igrite (nai mnogo 4as 4as i polovina igri!!!). Ako e na nqakolko meseca pove4e ot den nqama da ti iskara! Az sam s bateria ot 6630 BL-5F 970 mAH i bez da govorqa ili slu6am muzika kato jitkam 2 4asa igri i i stopqavam jivoteca na bateriqata! Kamerata e jalka, malko pamet, zdrav korpus, failovete po bluetooth ne moje6 da ka4i6 direktno na mem kartata a trqabva zadaljitelno na tela!? I po tozi na4in ako nqama6 mnogo mqasto razmera na failovete stava mnogo ograni4en, i trqabva da se zanimava6 da gi mesti6 dopalnitelno!! Ako go polu4i6 kato podarak tozi tel stava, ne za da go polzva6 a za da go prodade6. No da dava6 pari za da go kupi6 ... nqaa na4in
Стартира национална промоция на Глобул, цената е 169лв. (!) с абонамент!
;))
;))
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:37
Вчера имаше голямо разместване на пластовете в нашата фамилия...
Жена ми така и не свикна със СЕ к770, който премина при сина ми. Той имаше СЕ v630. Дъщеря ми само това и чакаше - отличничката, завършваща първи клас - айде днес една 6111 ще кацне в къщи...
Та на жена ми й купих, след яко мислене и чудене, една 6300 ама черна цялата. Аз ползвах такъв телефон преди около година.
Информацията, която разбрах е, че чисто черния е разработка от финландците, докато други, които съм виждал - червен, бял са китайски разработи за техния пазар. То вече почти всичко се прави в Китай. Приятела ми препоръча нарочно черния.
За телефон без ОС с много функции и качествена изработка и на много добра цена в момента.
За батерията още нямам мнение.
Жена ми така и не свикна със СЕ к770, който премина при сина ми. Той имаше СЕ v630. Дъщеря ми само това и чакаше - отличничката, завършваща първи клас - айде днес една 6111 ще кацне в къщи...
Та на жена ми й купих, след яко мислене и чудене, една 6300 ама черна цялата. Аз ползвах такъв телефон преди около година.
Информацията, която разбрах е, че чисто черния е разработка от финландците, докато други, които съм виждал - червен, бял са китайски разработи за техния пазар. То вече почти всичко се прави в Китай. Приятела ми препоръча нарочно черния.
За телефон без ОС с много функции и качествена изработка и на много добра цена в момента.
За батерията още нямам мнение.
Имам го от 2 месеца. Много е хубав и ме кефи. Има си всичко което трябва. Особено ми харесва mini USB порта. Закачам си го навсякъде - няма проблем, навсякъде има mini USB кабелчета (за камери)- закача се в компютъра без проблеми. ВСИЧКИ java игри ВЪРВЯТ. Досега съм намерил и пробвал над 2000 игри. Дори има отделен сайт за игри за 6300. Има вграден плеер на флаш анимации. Направо си ги качваш от компютъра.
Обаче каква е цената? Цената е нисичка. А ниската цена - ниски параметри:
батерията не издържа. -3 дена. с радио - 2 дена. - с игри -15 мин.
кой го е писал софтуера? - оставен дисплея си свети като фенерче повече от минута. На кого свети? Няма регулация на яркостта. На светло трудно се вижда. Няма хубав часовник с големи цифри "като на Нокия".
За мен главния недостатък е камерата. Няма аутофокус. Ако искаш да заснемеш нещо няма гаранция. Изглежда снима сносно само от 2 до 15 м. Близки и далечните обекти излизат РАЗМАЗАНИ. При апаратите с аутофокус не е така. Въпреки, че не е малък не ми е удобен за работа. При плеер регулирането на звука не е удобно. Радиото е добро. Не се пускат AVI-та. Менюто се бави. Не можеш да пращаш файлове - само музики и картинки.
Ами за толкоз пари толкова.
Много хубав, не скъп телефон. (дадох 200 лв. Намира се и за 120)
Обаче каква е цената? Цената е нисичка. А ниската цена - ниски параметри:
батерията не издържа. -3 дена. с радио - 2 дена. - с игри -15 мин.
кой го е писал софтуера? - оставен дисплея си свети като фенерче повече от минута. На кого свети? Няма регулация на яркостта. На светло трудно се вижда. Няма хубав часовник с големи цифри "като на Нокия".
За мен главния недостатък е камерата. Няма аутофокус. Ако искаш да заснемеш нещо няма гаранция. Изглежда снима сносно само от 2 до 15 м. Близки и далечните обекти излизат РАЗМАЗАНИ. При апаратите с аутофокус не е така. Въпреки, че не е малък не ми е удобен за работа. При плеер регулирането на звука не е удобно. Радиото е добро. Не се пускат AVI-та. Менюто се бави. Не можеш да пращаш файлове - само музики и картинки.
Ами за толкоз пари толкова.
Много хубав, не скъп телефон. (дадох 200 лв. Намира се и за 120)
"кой го е писал софтуера? - оставен дисплея си свети като фенерче повече от минута. На кого свети?"
Вярно е че не е направено добре това, но има едно решение. Аз го заключвам с десния софт бутон на който съм присвоил "закл. клав." и веднага след това натискам червена слушалка и осветлението изгасва след 3-4 секунди.
Вярно е че не е направено добре това, но има едно решение. Аз го заключвам с десния софт бутон на който съм присвоил "закл. клав." и веднага след това натискам червена слушалка и осветлението изгасва след 3-4 секунди.
толкова му падна цената на телефона че няма накъде повече а е толкова стилен:)
Браво на Nokia .
Браво на Nokia .
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ