2630
Re: Nokia 2630
Телефончето ми харесва много! Колебех се между него и Нокия 3110 класик, като избрах втория заради повечето памет, а 2630 купих на жена ми за коледа...Интересното е, че прави по-добри клипове от 3110, а е с VGA камерка. Входящото МР3 повикване звучи задоволително.
Много ми харесва телефона(като дизайн).
Един много добът нискобюджетен телефон от Нокиа, браво!
Един много добът нискобюджетен телефон от Нокиа, браво!
А батерията държи ли на интензивно говорене?
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Днес го купих. Мисля че е перфектен летен телефон - тънък, лек, удобен и изглеждащ много добре! Дисплеят заслужава всякаква похвала - на слянце се вижда добре (за разлика от 2610 от когото се отървах днес). Радиото работи задоволително. Относно другите неща- без забележка! Батирията незнам още как е- ще пиша след извесно време. Препоръчвам го на всеки.
Вчера си го взех за 2-ри телефон. Пластмаса ама е супер ;)). Много удобно телефонче , батерия и звук задоволително. Дисплея е идеален, клавиатурата не е зле. Памет никва , но лично на мен не ми трябва повече. Прехвърлих си познатите мелодии през Bluetooth и снимката на дъщеря ми за тапет , която е 63Kb. Радиото...става. Камерата не е никак лоша, но не виждам смисъл от нея. Не съм ползвал WAP все още. Според мен напълно си заслужава парите.
Темата се появи и реших да пиша и аз, тъй като скоро го взехме за допълнителен.
Телефонът го взех по симпатия, давайки си сметка за недостатъците му, за някои от които вече има писано.
Плюсове: великолепен на вид, не е скъп.
Минуси, от моя гледна точка, без да са съществени:
1. Няма контрол на яркостта и на по-тъмно екранът ти „боде” в очите с голямата си яркост, а и хаби ток. Не можеш също и да изключиш трайно осветлението му.
2. Не можах да намеря поставяне звънилка на отделно име, а само за група, но това може да се заобиколи със създаването на групи с по едно име.
3. Не можеш да ровиш по менютата и подменютата с цифри от клавиатурата, както е при друг производител. Да се чудиш защо тогава са им сложили номера?
4. Индикаторът за батерията е много малък. Няма индикация кога да се презарежда.
Общо взето един много приятен апарат
Телефонът го взех по симпатия, давайки си сметка за недостатъците му, за някои от които вече има писано.
Плюсове: великолепен на вид, не е скъп.
Минуси, от моя гледна точка, без да са съществени:
1. Няма контрол на яркостта и на по-тъмно екранът ти „боде” в очите с голямата си яркост, а и хаби ток. Не можеш също и да изключиш трайно осветлението му.
2. Не можах да намеря поставяне звънилка на отделно име, а само за група, но това може да се заобиколи със създаването на групи с по едно име.
3. Не можеш да ровиш по менютата и подменютата с цифри от клавиатурата, както е при друг производител. Да се чудиш защо тогава са им сложили номера?
4. Индикаторът за батерията е много малък. Няма индикация кога да се презарежда.
Общо взето един много приятен апарат
И още един минус. ;)))
================
Няма отделни бутони за намаляне/усилване на звука което за мен е голям минус. :(
Но общо взето е приятно телефонче, седи добре в раката. :)))
================
Няма отделни бутони за намаляне/усилване на звука което за мен е голям минус. :(
Но общо взето е приятно телефонче, седи добре в раката. :)))
Може да се увеличи или намали звука чрез D-pad, така този минус отпада ;)).
Е да де ама си е друго да си имаш отделни бутони.Например за радиото. ;)
Ами можеш да използваш горният ляв бутон така нареченият “кратък път“ в случая go to. Отваря ти лист:
аларма
камера
РАДИО
галерия
и т.н.
Не е болка за умиране айде сега ;)))
аларма
камера
РАДИО
галерия
и т.н.
Не е болка за умиране айде сега ;)))