6120 classic
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Re: Nokia 6120 classic
Нямам идея от какво може да е!Аз поне докато го имах никога не съм имал такъв проблем!
Моделът се предлага вече за 229лв. с план от Глобул. Като се замисля, че преди 4-5 месеца цената беше с 200лв. отгоре ми се струва направо отлично предложение!
Здравейте,днес си го купих телефончето и засега имам само добри впечатления.Имам един въпрос.
-Как мога да си качвам игри или теми чрез Bluetoth или USB кабел ( имам ги и двете затова питам общо ).
Чакам отговор.
Благодаря предварително.
:)
-Как мога да си качвам игри или теми чрез Bluetoth или USB кабел ( имам ги и двете затова питам общо ).
Чакам отговор.
Благодаря предварително.
:)
http://europe.nokia.com/A4144905
Аз също си я купих скоро но сам доволен единстенният недостатак е слабата батерия; ако някои знае алтернатива, по яка батерия нека да каже.
Разгледаи този линк има много лицензирани програми за прехвърляне на данни а също и GPS които за сега не се подържа у нас но можеш да си истеглиш карти на света , има и на BG. успех
Аз също си я купих скоро но сам доволен единстенният недостатак е слабата батерия; ако някои знае алтернатива, по яка батерия нека да каже.
Разгледаи този линк има много лицензирани програми за прехвърляне на данни а също и GPS които за сега не се подържа у нас но можеш да си истеглиш карти на света , има и на BG. успех
Искам да попитам има ли такива кожени калъфчета за този телефон,каквито са на 6300.
И ако има горе-долу колко струват ?
И ако има горе-долу колко струват ?
mnogo mi haresva tozi tel.,i bih iskal da si go zakupq ot "Mobile shop". No do sega ne sam pazaruval online. Nqkoi koito e bi li mi kazal ot koi online magazin e nai-dobre da si go vzema, che v BG online pazara ne e mnogo populqren i chestno kazano me e strah da pazaruvam po tozi nachin.
mersi
mersi
Няма кои да ти одговори на този въпрос аз го задавах многократно накрая си го купих от германос за 309.90лв. с карта на 5лв
картата я дадох на маиками а аз взех тела 2г гаранция 2гига баита карта с 5г гаранция за 11лв на промоция 15% оттъпка за аксесоар и куп други глезотии.
така ,че според мен по добре прежали някои лев не рискуваи онлаин магазина днес го има утре го няма . амиако му стане нещо какво става с гаранцията пращашго по кориер и дали ще се върне и кога божа работа.
успех в пазаруването.
картата я дадох на маиками а аз взех тела 2г гаранция 2гига баита карта с 5г гаранция за 11лв на промоция 15% оттъпка за аксесоар и куп други глезотии.
така ,че според мен по добре прежали някои лев не рискуваи онлаин магазина днес го има утре го няма . амиако му стане нещо какво става с гаранцията пращашго по кориер и дали ще се върне и кога божа работа.
успех в пазаруването.
iskam samo da pitam koi telefon spored vas e po hubav NOKIA 6120 ili NOKIA N73
За мен лично 6120 е по добра. по добър процесор ,рам ,операциона система, нов модели тн.
N73 е с подобра камера и авто фокос нищо друго.
N73 е с подобра камера и авто фокос нищо друго.
Ако може,някой тук да ми обясни как стой въпроса с качванетo на игри и теми чрез USB и Bluetoth.Аз знам че става чрез PC Suite,но нещо ми изписва в тела и не става :(
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !