N82
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:37
Re: Nokia N82
Не съм съгласен за "недодялания дизайн" на клавиатурата. Мен много ме кефи челната част на светлата N82-а. За да бъда откровен комбинацията между светла предна част и черна задна най ще ми пасне. Отпред черен изглежда малко на черна 6300, което не е целта на този телефон...
Я погледнете на
http://sar.nokia.com/sar/index.jsp
Много ясно си спомням (а и в инструкциите за ползване пише), че SAR за този модел е 0.62 W/kg, а сега е посочено 1.35 W/kg. И то не само за Black N82, а като цяло за модела (няма посочени отделни показатели).
Някой да знае как така излъчването се е увеличило повече от два пъти?
http://sar.nokia.com/sar/index.jsp
Много ясно си спомням (а и в инструкциите за ползване пише), че SAR за този модел е 0.62 W/kg, а сега е посочено 1.35 W/kg. И то не само за Black N82, а като цяло за модела (няма посочени отделни показатели).
Някой да знае как така излъчването се е увеличило повече от два пъти?
-
- Регистриран: 12 апр 2008, 22:19
Искам да попитам хората които притежават този телефон дали звукът му е по-добър от на Н73.Интересува ме и през слушалки и през говорителите как стоят нeщата.Гледам че има стерео говорители,но ми казаха че звукът не бил хубав.
Абе все още го продавате тоя телефон на цени като в магазина. Вземете та слезнете малко на земята най-накрая... И ес класа да си купиш в момента, в който прекрачиш прага на магазина цената й е с 30 % вече надолу !
А на батерия колко кара?Като N73 или по-малко ?
i az 4akam otgovor za zvuka,ama mai nqma koi da kaje... :S
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 01:43
На мен батерията при слаба употреба ми даржи 5 дена а при по-често употребяване 3 дена
Преди имах N-73,като сила на звука е по-мощен от N-82, но е по - дрезгав. Еквалайзерите на N-82 почти не се усещат при смяна, докато при N-73 има осезателна разлика. Но за сметка на това снима перфектно, особено нощно време.
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 01:43
Някой знае ли дали може да се пусне светкавицата по време на запис на видео
е как ще се пусне? нали е ксенон, а не led
:)
:)