E66
Re: Nokia E66
Някой да има инфо кога ще се появи E66 на пазара; нещо по-конкретно?
Телефона е много готин, но съм пред дилема N серията на накиа също не са зле в момента съм с N 76 ама нещо ми омръзна, мой приятел има E 51 и ми направи голямо впечатление, но това е типично мъжки телефон. Някой знае ли кога ще излезне този телефон и колко ще струва.???
В Гет.бг вече с Е71 са на 788лв.
Привет
от около час работя с телефона и мога само да кажа едно голяма БРАВО но Нокия.
Първи вбечатления:
Прекрасен корпус и прекрасен слайд - този път са надминали себеси. Слайда мазно мазно се отваря и затваря без луфтове и подскърцвания - НАЙ НАКРАЯ страхотен слайд ала САМСУНГ!
Дизайн - прекрасен
Менюто е много гъделичкащо:-)
Най с изкефих на функционалните бутони за Хоме меню, кантакти, календар и поща са "невидими". Едва при активация подсветката в бяло ги визуализира за потребителя. Бе голям гъдел
В комплекта си е с 2 гб карта и страхотен оригинален калъв от много качествена кожа и дата кабел + слушалки
единствено това че е с 2,5 мм жак но преходници оригинални са по около 6 лева.
Първи впечатления - ПРЕКРАСНА МАШИНА
от около час работя с телефона и мога само да кажа едно голяма БРАВО но Нокия.
Първи вбечатления:
Прекрасен корпус и прекрасен слайд - този път са надминали себеси. Слайда мазно мазно се отваря и затваря без луфтове и подскърцвания - НАЙ НАКРАЯ страхотен слайд ала САМСУНГ!
Дизайн - прекрасен
Менюто е много гъделичкащо:-)
Най с изкефих на функционалните бутони за Хоме меню, кантакти, календар и поща са "невидими". Едва при активация подсветката в бяло ги визуализира за потребителя. Бе голям гъдел
В комплекта си е с 2 гб карта и страхотен оригинален калъв от много качествена кожа и дата кабел + слушалки
единствено това че е с 2,5 мм жак но преходници оригинални са по около 6 лева.
Първи впечатления - ПРЕКРАСНА МАШИНА
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
благородно ти завиждам! браво на НОКИА......
Здравей!
Честито за страхотния телефон.
Да те питам:
Какво значи "менюто е гъделичкащо"? По различно ли е от това на другите телефони S60 3rd FP1?
Честито за страхотния телефон.
Да те питам:
Какво значи "менюто е гъделичкащо"? По различно ли е от това на другите телефони S60 3rd FP1?
Да, по-различно
не мога го разщажа:-)
Има една страходтна опция която ти превключва активния хоме екран между ПЕРСОНАЛ и БИЗНЕС
т.е. вактивните пързи икони най-отгоре ти се появяват настроените от теб в зависимост в кой режим си - бизнес или персонал
уфф не мога да го обясна - съжалявам:-(
трябва да се види:-)
не мога го разщажа:-)
Има една страходтна опция която ти превключва активния хоме екран между ПЕРСОНАЛ и БИЗНЕС
т.е. вактивните пързи икони най-отгоре ти се появяват настроените от теб в зависимост в кой режим си - бизнес или персонал
уфф не мога да го обясна - съжалявам:-(
трябва да се види:-)
Браво Omax за точния избор ,аз лично се колебаех между Е66 и Е71 ,защото и двата телефона са уникално добри.
Как се спрая телефона със снимките и клиповете?
Докторче ти няма ли вече да скачаш на телефона или събираш пари?
Как се спрая телефона със снимките и клиповете?
Докторче ти няма ли вече да скачаш на телефона или събираш пари?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Благодаря
не съм ги гледал - те не ме вълнуват /снимките/
по натам
пс
имам още 4 броя на 755 за хора от форума
ако някой иска на лични до края на деня
не съм ги гледал - те не ме вълнуват /снимките/
по натам
пс
имам още 4 броя на 755 за хора от форума
ако някой иска на лични до края на деня