5310
Re: Nokia 5310
не можеш ли да видиш цената?
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1415
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1415
Много прекрасно на външен вид телефонче,мн екстри, страхотен звук...и дотук. Имам телефона от 1 месец и съответно вече успя да се развали,просто нямам думи. Иначе както пише и в горните коментари телефона има проблем с шума по време на разговор,но на мен лично не ми е прекъсвал, и най-странното е ,че не ми шуми при всеки разговор,на какво се дължи това нямам представа.
Така че хора верно се замислете преди да го купите! :-)
Така че хора верно се замислете преди да го купите! :-)
Kolko ste glupavi, 6uma po vreme na razgovor e kogato telefona se podslu6va, ama vie mai ne gledate televiziq, kakto i da e nqma da komentiram tova. Az li4no imam telefona ot 4 meseca i suvsem smelo moga da tvurdq 4e telefona e PERFEKTEN! Nqma edno ne6to za koeto da kaje6 4e ne e hubavo v nego, az nz kakvo tursite pove4e v telefon za 350 lv. Bulgarskata prostotiq krai nqma :D
-
- Регистриран: 12 ное 2005, 20:42
Абе пичове дайте малко помощ, този модел 5310 може ли да пуска в разбъркан ред (Random ) песните от листата ?
telefona mn me kefi idealen e ! ako nqkoi prodava da mi pi6e
-
- Регистриран: 05 авг 2008, 12:57
mnogo xora se oplakvat ot brujdeneto na telefona- imam go ot mart mesec i v na4aloto i moq brujde6e kato nabirax nqkoi nomer,no s te4enie na vremeto se opravi.pitax v magazin na Mtel i mi kazaxa 4e ne e ot telefona a ot vruzkata(pove4eto novi modeli sa taka da se kaje 4uvstvitelni kum vruzkite v BG)taka 4e spokoino-ne e ni6to fatalno!kato cqlo sum mn dovolna-bateriqta si durji 4 dni kato slu6am muzika,pravq snimki i igraq,tova e normalno.interesuva me samo kak moga da si uveli4a zvuka(osven ot ekvalaizera),kaleko mi ima su6tiq i se 4uva mn po silno.plsss ako nqkoi znae da mi kaje!vLadYra da ti kaja 4estno zvuka mu e perfekten,mn e iz4isten,samo deto kakto spomenax moq se 4uva mn po slabo ot tozi na kaleko mi.
Със сигурност. Опции - Настройки - Разбъркай - Включено. Всъщност тази опция е дори първа в списъка.
Макар на някои да им се стори, че съм извършила едва ли не светотатство (не заради друго, но никът ми е такъв, а и създадох впечатлението на фен на 7390) в крайна сметка си взех 5310. Няма да обсъждам останалите функции, преминавам на основните в случая - музикалните. Звукът остави малко смесени чувства - някои песни звучат перфектно през високоговорителите, но през слушалките не е така и обратно. Например: при Nightwish - Angells fall first (МР3, 192kbps и фабрични настройки на еквилайзъра) през слушалки флейтата изобщо не звучеше като такава, докато през високоговорителите естеството на инструмента е ясно. Друг пример: при Antiloop - Believe (МРЗ, 128kbps и същите настройки) през високоговорителите се появява съвсем лек, но все пак доловим шум. Докато други песни (като Evanescence - Hello) се възпроизвеждат и по двата начина с качество, едва ли не по-добро от това на компютъра ми. Вероятно причината е в настройката на еквилайзъра (на телефона) , но не съм експериментирала още с нея. Надявам се, че проблема е в това.
Провери дали си с последната версия на софтуера.Причината е действително в честотния коректор,най-добре индивидуален режим.Всички телефони възпроизвеждат различно отделните стилове музика.И смени оригиналните слушалки,ако ги ползваш.Не струват.