E51
Звънене????
Имам едно въпросче...
Като ми звънят тел не свири постоянно на мах ами звукът се усилва и намалява...
Така ли е при всички и има ли как да го направя да си свири при повикване все до дупка...Щото малко не го чувам иначе.
На Player няма такива проблеми...
Като ми звънят тел не свири постоянно на мах ами звукът се усилва и намалява...
Така ли е при всички и има ли как да го направя да си свири при повикване все до дупка...Щото малко не го чувам иначе.
На Player няма такива проблеми...
Re: Звънене????
Виж да не би да си активирал 3D-Tones...!
Да пипнал си настройката на 3D звука. Ако го изключиш няма да е така.
-
- Регистриран: 07 май 2006, 14:27
Re: Nokia E51
hora ka4ih si fringa,oba4e mi se restartira postoianno,kajete kak da se opravia.I ot gprs i ot wifi vse sashtoto...na 4as po 3 pati restart na fring...sam se restartva...mersi:)
-
- Регистриран: 11 апр 2007, 21:18
Здравейте имам един въпрос а той е следния:
- Каква е разликата между Nokia E51 и Nokia E51 i-mode ?
- Каква е разликата между Nokia E51 и Nokia E51 i-mode ?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Това и аз го имам на 6290. Ефектно е, но наистина се чува по-слабо.
Здравейте.
Не мога да пиша на кирилица от телефона,а това ми е проблем (основно за гугъл).Как най-лесно мога да разреша проблема си?
Благодаря на всички,които ще ми отговорят.
Не мога да пиша на кирилица от телефона,а това ми е проблем (основно за гугъл).Как най-лесно мога да разреша проблема си?
Благодаря на всички,които ще ми отговорят.
Единия има инсталиран софтуер за ай мод, другия няма. Това е разликата. Тоест няма разлика, щото тоя ай мод така или иначе няма да го ползваш.
От менюто за езикови настройки, избираш език за писане да ти е и българския.
Явно съм бил неточен.Купих си е51 от интернет магазин и пропуснах да попитам дали е кирилизиран.Менюто на английски не ми пречи,но нямам нито български нито руски във възможните за избор езици в папка персонализация.Искам да пиша на кирилица.Някой знае ли как?Трябва ли нов софтуер?