E71
Re: Nokia E71
Ми не е точно така.
Да, има програмки които добавят нова подредба, но поддържат арабски, китайски, иврит и т.н.
По-надолу съм пост-нал, че не правят български или кирилица защото нямат далавера от тая работа - няма кой да го купи това програмче.
така че - да, може да се направи, няма невъзможни неща. но никой не е направил до момента
Да, има програмки които добавят нова подредба, но поддържат арабски, китайски, иврит и т.н.
По-надолу съм пост-нал, че не правят български или кирилица защото нямат далавера от тая работа - няма кой да го купи това програмче.
така че - да, може да се направи, няма невъзможни неща. но никой не е направил до момента
Колеги имам един малък проблем :(
След като си купих апарата си дръпнах мини опера и си работеше, докато без да искам съм я премахнал и след това няма начин пак да я инсталирам. Винаги ми изпписва НЕ МОГА ДА ИНСАЛИРАМ :( Направих Hardwere reset и пак не иска и не иска. Ако някой я е пробвал и знае нещо по въпрса да помогне. Вградения Браузер на Нокия Е 71 прави жестоко голям трафик,като да си го свържа лаптопа през мобилния оператор.Някой ако има решение да сподели.
п.с. Ще почерпя ;)
След като си купих апарата си дръпнах мини опера и си работеше, докато без да искам съм я премахнал и след това няма начин пак да я инсталирам. Винаги ми изпписва НЕ МОГА ДА ИНСАЛИРАМ :( Направих Hardwere reset и пак не иска и не иска. Ако някой я е пробвал и знае нещо по въпрса да помогне. Вградения Браузер на Нокия Е 71 прави жестоко голям трафик,като да си го свържа лаптопа през мобилния оператор.Някой ако има решение да сподели.
п.с. Ще почерпя ;)
-
- Регистриран: 01 авг 2006, 11:09
Hora ,namerih E71 na strashno niska tcena -za 300$+45$ dostavka za Bulgaria!Razbira se ,stava vapros za online pokypka! Versiqta e EU(E71-1),a ne US(E71-2). Na US ima razminavane s tqhnoto 3G i ne e palnotcenno izpolzvaneto my v BG! Dostatachno nadejdno li e kypyvaneto po internet izvan BG? Molq spodelete mneniq!!!! Blagodarq vi predvaritelno! A saita e : www.cookermallstore.com/nokia-e711-eu-smartphone-grey-unloc711.html
-
Hora namerih E71 na strashno niska tcena -za 300$+45$ dostavka za Bulgaria!Razbira se ,stava vapros za online pokypka! Versiqta e EU(E71-1),a ne US(E71-2). Na US ima razminavane s tqhnoto 3G i ne e palnotcenno izpolzvaneto my v BG! Dostatachno nadejdno li e kypyvaneto po internet izvan BG? Molq spodelete mneniq!!!! Blagodarq vi predvaritelno! A saita e : www.cookermallstore.com/nokia-e711-eu-smartphone-grey-unloc711.html
Според мен сайта е фалшив. Не рискувай. Цените са подозрително ниски, а и продават телефон, който все още не е пуснат в продажба - Sony Ericsson XPERIA X1.
На картата ли си я инсталирал преди това или на паметта на телефона ? всъщност то пита ли те ? не се сещам дали java програмките питат къде да се инсталират ...
След като си направил формат и продължава да не иска да се инсталира значи е вероятно да си я инсталирал на картата. Сложи я на комп и мини през директориите една по една, където има нещо общо с java или opera го изтрий.
Ако не стане опитай да форматираш цялата карта от менюто на телефона.
Имай в предвид, че като я форматираш ще ти изчезне multiscanner програмката. Няма я на cd-то, няма я и на сайта на нокия. пиши лс и ще ти кажа какво да направиш за да се появи.
Можеш просто да си копираш абсолютно всичко от картата на компа, да форматираш и да опиташ пак с операта. Ако не стане - слагаш картата пак на компа, триеш всичко и връщаш старите файлове.
Ако стане - пиши ми да ти кажа как да си възстановиш multiscanner, в случай, че ти е болка.
успех
След като си направил формат и продължава да не иска да се инсталира значи е вероятно да си я инсталирал на картата. Сложи я на комп и мини през директориите една по една, където има нещо общо с java или opera го изтрий.
Ако не стане опитай да форматираш цялата карта от менюто на телефона.
Имай в предвид, че като я форматираш ще ти изчезне multiscanner програмката. Няма я на cd-то, няма я и на сайта на нокия. пиши лс и ще ти кажа какво да направиш за да се появи.
Можеш просто да си копираш абсолютно всичко от картата на компа, да форматираш и да опиташ пак с операта. Ако не стане - слагаш картата пак на компа, триеш всичко и връщаш старите файлове.
Ако стане - пиши ми да ти кажа как да си възстановиш multiscanner, в случай, че ти е болка.
успех
-
- Регистриран: 11 юни 2005, 12:12
Дали радиото подържа RDS ?
Според :http://www.nokia.bg/A41178330
" FM радио 87.5-108 MHz с поддръжка на функцията RDS "
Според :http://www.nokia.bg/A41178330
" FM радио 87.5-108 MHz с поддръжка на функцията RDS "
Da , az imam Nokia 6300 ,koqto e proizvedena v Mexsico
-
Bihte li mi kazali do kolko e nadejdno pokypkata na GSM(v sluchaq -E71-1) po internet! Kakvi sa riskovete i ima li opasnost,da ne ti dostavqt nishto , a da ti vzemat parite ot kartata! Blagodarq! :-))))))
ба ли га...
може и да има.
не знам, защото:
1) не слушам радио - в колата ми е достатъчно :)
2) казваш в кой град си , то се връзва към някакъв сървър и дърпа всички радио станции и ги настройва автоматично. така, че не сканираш фм честотите, а просто превключваш. предполагам има и опция да ги намери и да ги запамети, взимайки имената от рдс, но не съм стигал дотам.
може и да има.
не знам, защото:
1) не слушам радио - в колата ми е достатъчно :)
2) казваш в кой град си , то се връзва към някакъв сървър и дърпа всички радио станции и ги настройва автоматично. така, че не сканираш фм честотите, а просто превключваш. предполагам има и опция да ги намери и да ги запамети, взимайки имената от рдс, но не съм стигал дотам.