6220 classic
Re: Nokia 6220 classic
ami to se vijda 4e ima 2ra kamera i moje da se provejdat video razgovori,4e i 3G ima
Значи го Взимам щом има 3G.
400 лева му давам.
Ако има Мераклий да оставят Оферти
400 лева му давам.
Ако има Мераклий да оставят Оферти
hmm vijte kvo video namerih http://www.youtube.com/watch?v=Ljuod-Lm85M veche mnogo pochvam da se zamislqm dali da go vzimam ama druga alternativa ne vijdam osven n79 koito obache oshte ne e izlqzul a i kato izleze trqbva da minat pone tri meseca za da se normalizira cenata
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Този проблем беше при първите партиди. Заради него се забави доставката за много пазари. До колко са го решили - не знам. Сега повече се оплакват от батерията- 2дни без никакво ръчкане. В Арената все още няма ревю на телефона (въпреки настоятелните призиви ). Този модел ми беше фаворит за закопуване след 6233 но още преди месец подуших нещо нередно и се отказах напълно.
вчера го разгледах,не е лош като функции,но ми направи впечатление бутончето за отваряне на камерата е доста криво и хлабаво,а самата светкавица беше залепена малко на криво.това би ли имало проблем за в бъдеще
е как може да няма WiFi :{
Имам го от скоро и още не мога да разбера - горе в дясно (до индикатора за батерията и иконата за флаш картата) ми мига едно писмо (нямам непрочетени съобщения). Какво означава знаете ли?
Погледни дали входящата памет за съобщения в сим картата не ти е пална,или дали не отчита,че имаш гласово съобщение.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(blush)
(beer)
(beer)