E51
Re: Nokia E51
хаха точно този пост беше отново към мой въпрос и именно той ме разколеба от намерението ми да си купя е65 (бях готов да си го поръчвам)
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 21:03
dobar ve4er za6to kogato sii svalq nekoq tema 4rez usb ii posle q instalirvam ot file manager telefona zacepva ii pi6e 4e ne moje da se instalira
Моля за помощ,при отваряне на страница в интернет как да превъртя надолу(на компютъра го правя със скрола на мишката) два дни се мъча. И може ли като го свържа с компа да се свържа с интернет през компютъра.Благодаря.
Iskam da pitam tezi koito imat Nokia E51 za Voip ima li go naistina i polzvate li go?
Ами за най-лесно, като ти зареди страницата : Натискаш копче (8) и след това си местиш на където искаш. Поне за мен това е най-добрия начин.
Да има, ползвам го. Но много рядко.
Ако искаш прати ЛС със скайпа ти. Да ти пратя скайп за телефона ;)
Ако искаш прати ЛС със скайпа ти. Да ти пратя скайп за телефона ;)
-
- Регистриран: 18 окт 2004, 14:39
Имам проблем с моята НОКИА
Записах си 19 песни в паметта на телефона и си ги пусках с пеяра една след друга. Днес си купих карта 2 Гб прехвърлих песните в картата и не мога да ги пусна в плей листа, тръгват само една по една.
Записах си 19 песни в паметта на телефона и си ги пусках с пеяра една след друга. Днес си купих карта 2 Гб прехвърлих песните в картата и не мога да ги пусна в плей листа, тръгват само една по една.
-
Оправих проблема!
Трябвало да актуализирам листата.
Вече всички песни са в плей листа
Трябвало да актуализирам листата.
Вече всички песни са в плей листа
Хубаво че си се оправил. Защо не каза че си решил да купуваш карта памет?
-
Мислех да взема карта от нета, но доставката е над 5 лв, а никой не продава карта на половин цена от продажната в магазините.
И да се похваля от няколко дни съм притежател на Е51 и съм много доволен от своята придобивка.
Телефона издържа 4 дни след 1,30 часа разговор и 1,30 Wi-Fi.
И да се похваля от няколко дни съм притежател на Е51 и съм много доволен от своята придобивка.
Телефона издържа 4 дни след 1,30 часа разговор и 1,30 Wi-Fi.