E71
Re: Nokia E71
tools > settings > general >personalisation > display > light sensor.
КЛАВИАТУРА
ОК,но мен ли4но ме устройва да има само латинеца и аз да си сменям ако искам на български фонетичен !А ако има само на латинеца клавиатура,още по-добре !Дали има такъв?6ото като гледам в Мтел е и с БГ и с латинеца. Ако има само на латинеца и с големи букви,би било супер мисля !
Re: КЛАВИАТУРА
Разбира се че има само латиница, тук го има http://www.globalco.bg/nokia-e71tamno-p-391.html, можеш да видиш как изглежда, иначе си има българско меню, но има ли възможност за писане на български не зная, предполагам че има !
MaxMaraa
Да,благодаря ти MaxMaraa за отговора!Да тук е само на латинеца,но аз да ти кажа не бих си го взел от някои сайт тоя телефон,или от какъв да е магазин!Само от Мтел,защото няма да е китайски или др. Някои беше споменал,4е в Мтел тоя телефон е made in Finland,така 4е само от там бих го взел!Макар ,4е последната ми НОКИА е пак от Мтел ,но е правена в Германия,и е супер здрав тел ! Но за жалост както ти казах, в Мтел е и с БГ и с латин клавиатура...
Re: MaxMaraa
Както си прецениш, моят не е от м-тел, но си е от Тотал Телеком, и си е финландски. Не бъди предубеден, като отидеш и си видиш апарата, няма кой да те излъже. Аз лично, на М-тел нямам доверие!
made in Finland
Здравейте, може ли да ми каже някой от къде да си купя телефона версия "Made in Finland"?
Re: made in Finland
Моят е финландски и е от Global Co, предполагам в М-тел и Германос, също са ок! Преди да го купиш от където и да е , провери наистина ли е нов и дали не е говорено по него. В М-тел и Германос ги обичат тези номера!
Re: made in Finland
Убедихте ме да си взема телефона. Утре ще го поръчам, но в бяло. Притесняваше ме клавиатурата, но след като днес поработих с модела съм очарован и доста бързо се свиква. Много добър телефон. Не мисля, че има по добър за момента на пазара поне за моите изисквания.
И аз не мога да се нарадвам на моя Е71 вече трета седмица.. Особено ме кефи Скайп през Фринг на WiFi - скайпа ми е основната бизнес комуникация и вече я имам мобилно. В офиса има и СИП номера, но не успявам да настроя телефона.. Орбител си познават техния хардуер и от тях не мога да получа конкретна помощ. Някой подкарвал ли е СИП през Е71? Имам ИП на СИП сървера, ИП на прокси-то, юзърнейм и парола. въвеждам ги във всички форми, за които съм се сетил и не мога да се логна. Въвеждам потребителското име и сървера както е на примера - [email protected], но без резултат..
здравейте, и аз се очаровах от този телефон и си го поръчах в бяло, сега отивам да го взема, направо нямам търпение като малко детенце съм :) Аз до сега винаги съм била със телефони от серията 8800, последния ми беше сапфир-а, който ми откраднаха :( за първи път реших да си взема малко по-различен телефон, надявам се да не се разочаровам и бързо да му свикна :)))