E71
Re: Nokia E71
Вземи си с клавиатура само на латиница,да не съжаляваш после. Ама ти си знаеш де.....
е най-малкото батерията ще ти кара повече от половин ден
...има и малко повече копченца,но ще се научиш...
:))
...има и малко повече копченца,но ще се научиш...
:))
Оо да аз специално исках да няма кирилица на клавиатурата, че като го видях с тая кирилица то има 5 вида символи върху и без друго не особено големите клавишчета :))) и стоиш да се взираш 5 часа къде са буквите... За сега съм доволна, интересен ми е много, още повече че до сега съм била с телефони с далеч по-малко функции :)
Да,функции има доста и всичко е направено удобно за потребителя.Този път и в страхотна опаковка:))
Re: КЛАВИАТУРА
Някой може ли да ми помогне с MfE,имам проблем,направих всички необходими настройки,но в момента в който се connect-не и дава "connection error,please try later" и не мога да синхронизирам.
имам един въпрос... Къде му се намират смайлчетата като пиша смс например... нещо или аз не мога да ги открия или ги няма :(
Ами няма смайлита, трябва ръчно да си въведеш символите :) :( ;)
Странно имам само DUAL и UMTS mode, нямам ГСМ режим и не ми ясно как да си изключа 3G режима?
Не е нормално. Моята има и GSM режим
Това е от firmware за различните оператори,предполагам че твоя е от някой оператор в Англия или USA??Имах един друг тел от Англия,със същия проблем-нямаше ГСМ моде,смених firmware и се оправи.Мисля че на твоя трябва да му смениш продуктовия код първо,за да не се разпознава че е операторски,а след това firmware.