E71
Re: Nokia E71
Аз пробвах вчера но имах проблем. Като разархивираш рар файла излизат 5 папки. 3 от тях не ми позволява да ги пейстна на мемори картата. За да стане това нещо възможно трябва да направя новза папка и след това да ги пейстна там. Съответно когато 5-те папки не са в обща поддиректория ми дава грешка при стартирането на програмата. Имай предвид че направих всичко както тр включително и да отключа онлайн картата.Днес като се върна от работа ще пробвам да инсталирам Гармина. Смятам че няма да има проблем.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Аз съм със Sygic, работи перфектно!!!
-
Папките ги копираш и заместваш съществуващите! Това по никакъв начин не нарушава работата на която и да е от предишните програми!След това, инсталираш .sis файла, копираш картите, стартираш програмата, активираш ръчно с online лекарството и всичко работи на 6!!! Има из форумите Бг меню и Бг глас!
-
Дай skype и ще ти пратя необходимите неща
-
- Регистриран: 19 сеп 2008, 10:46
На бележка съм ти го пратил.
Къде ги копираш. Ако е в мемори картата къде по точно? Какво означава това "заместваш съществуващите". Аз такива папки на мемори картата нямам няма и от къде да имам. Аз разархивирам давам copy all, после десен бутон и paste в директориата на мемори какртата. Започва да инсталира divace (ако не се лъжа) папката след това прехвърля и maps папката и ми излиза съобщение че другите 3 папки не могат да бъдат поставени в тази директория. Трябва да направя една нова папка за да мога да ги пейстна в нея. Съответно като го направя ми излиза грешка при стартирането на програмата (някаква си номер 3) и това е.
-
Копираш директно в мемори картата! Папките са: maps,res,sys,drive,private, resource + .sis файла! Скритите папки, които имаш вече на твоята карта са private, sys и евентуално res! Включваш телефона в "mass storage" режим, копираш папките и windows-a те пита да замести ли съществуващите...Смело и безотговорно му даваш yes...След като се копират папките, стартираш .sis файла и инсталираш програмата! Разкачаш телефона, стартираш програмата/папка instalation, sygic drive/ и тя те пита дали искаш да я активираш, даваш ръчно активиране, тя ти показва един номер, който копираш в online генератора, той ти дава нов номер, който въвеждаш в програмата и си готов!Излизаш на балкона и чакаш тел. да намери валиден GPS сигнал!:)
p.s. Забравих да кажа, препоръчително е програмата да се инсталира в паметта на телефона!!!
p.s. Забравих да кажа, препоръчително е програмата да се инсталира в паметта на телефона!!!
като изключиш breathing light-a екрана не заспива
Инсталирах Гармина по всички правила. Качих и карта Еurope 2008 NT направих си и настройките на телефона. В крайна сметка като го стартирам изписва че търси сателити и толкоз. Освен това знаете в горния ляв ъгъл има датчик за обхвата. Той е само на една чертичка. На стария Е51 бях инсталирал пак гармин и когато излизах навън обхвата се пълнеше почти догоре. Нямам идея за какво става въпрос. Идеи?