E71
-
- Регистриран: 27 ное 2007, 22:00
Re: Nokia E71
Здравейте от 5 дена и аз притежавам това бижу,но възникна проблем.След като се убедих че WI-FI работи безупречно(това е една от функциите която използвам най-много) в един момент отидох във МОЛ-Варна и реших да го пробвам и там.Засече само 2-3 мрежи защото беше около 23.30часа.Свърза се с една от тях,но след като започнах да браузвам телефона се рестартира,опитах пак но този път не успях да се свържа с никоя мрежа и се отказах.На следващия ден отидох да гледам едно филмче пак в Мола и се видях с един приятел да му се похваля с телефона.Намери 10-11 мрежи 8 от които свободни определя точка за достъп и след като му напиша някакъв адрес започва да зарежда,стига до някъде и казва"ИНТЕРНЕТ.Няма отговор от шлюза"и така с всички мрежи(изложих се). За мое учудване от тогава не мога да се свържа и в офиса където си работеше перфектно няколко дена.Където и да се опитам намирам мрежа определя точка за достъп и отново същия резултат.Рестартирах няколко пъти махах батерията същото.Сигурен съм че не съм променял нищо по настройките.Ако някой може да даде съвет... Мерси предварително
Просто точката за достъп е била "заета" от друг WiFi потребител - споко. Не си единствен с телефон с WiFi :-)
-
Не може на обществено място като Мола да може да се вързва по един потребител на всяка мрежа.В офиса съм пуснал WI-Fi от моя компютър и след като се върже телефона аз му виждам MAC-адреса че е свързан и по същото време няма друг MAC-адрес .Това значи че само тела е на клона.Появява се друг MAC-адрес едва когато включа лап топа.Благодаря но не е това проблема сигурен съм.
Да съм казал "един"?
Просто не си мисли че са неограничен броя на потребителите, който могат да се логнат за даден рутер......просто си извадил късмет в този момент да са "заети" достъпите до рутера
Просто не си мисли че са неограничен броя на потребителите, който могат да се логнат за даден рутер......просто си извадил късмет в този момент да са "заети" достъпите до рутера
-
Да кажем че съм невероятен късметлия както твърдиш от 8 свободни мрежи да не мога да се свържа на нито една, а това на офисния нет където ми исписва мак-адреса и виждам колко човека са се логнали на моя клон.За това какво ще кажеш и при положение че 3 дена съм ровил по 3-4 часа с този същия телефон.Между другото продължавам с опитите където намери мрежа но все същото дори и в офиса пробвам през 5 мин. но не иска и това е.
Какъв браузър ползваш? Аз съм си сложил Опера мини и мога да ти кажа няма отказ. Чат пат когато браузвам през вградения браузер и на мен ми прави тези неща както при теб.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
http://www.skyfire.com/ това също е добър browser
Абсолютно еднакви са версиите на софта. Интересното е че на моя приятел телефона който е с моята батерия в момента от събота сутринта е паднал само с една чертичка. Наистина той сподели че почти не го е използвал но въпреки това силно съм впечатлен.
И на мен ми се случи веднъж по някаква причина да не мога да се връзвам в офиса и в къщи на безжична мрежа.. Където винаги преди това се беше връзвал... Отидох на menu>tools> settings>connection>accesspoints и изтрих офисната и домашната точки с options>delete . А също и редица други точки, които нищо не ми говореха. И се оправи.. Не знам, дали е поради това, че редефинира домашната и офисната мрежи или съм изтрил някоя "гадна" точка, която е задръствала телефона - не мога да кажа..
-
Благодаря ще опитам и аз дано се оправи защото е адски изнервящо