N85
Re: Nokia N85
Всички слайдери имат луфт.Напр. U600 има много голям луфт, казвам го от личен опит. U900 също има.
Много си прав, ако нямаше луфт щеше да е едно монолитно парче и нямаше да се плъзга.
-
- Регистриран: 08 окт 2008, 22:33
Днес си го купих, съвсем нормален си е слайда и не хлопа както се изразиха в някой предишни мнения. Комплекта ми е с безжичен джойстик за игрите!
Има си луфт И луфт..
За изброените модели на Самсунг си прав..
Но за N85 определено си поддържам мнението - 5610 и 6500 слайд имат много по-качествен слайд-механизъм, например..
За изброените модели на Самсунг си прав..
Но за N85 определено си поддържам мнението - 5610 и 6500 слайд имат много по-качествен слайд-механизъм, например..
Така е,спор няма-до скоро бях с Е66 и сега с Н85 виждам разликата. Телефонът наистина леко хлопа и слайда е нестабилен,но в никакъв случай не е по-бавен. В действителност единственото ми голямо разочарование е качеството на нощните снимки. Кога по дяволите Нокия ще пуснат смарт с перфектна камера!!!!
Хайде пак да поговорим за AM-OLED дисплея. Има ли някой информация за тези 1000 часа дали е истина или не. Мислех да си взема Н85 но това ме отказа. :(
http://www.youtube.com/watch?v=ZTbPQxSyeEE
тва на картинката не е ли N95??
Moge li niakoi da kage koi ot modelite e nai dobar kato izklu4im cenata t.e E 66,N82 N79, N85,N95-8gb ili N96? koi ot vsi4kite modeli dava nai malko defekt? Blagodaria!
Koi e po dobre da si vzema N85 ili N95 8GB?