N96
Re: Nokia N96
Мисля че това, как се продават телефоните на Самсунг говори само за себе си. Все пак те почтни настигнаха Нокиа, а INNOV8 е нива НАД N96 u N85. ;]
П.С.
Това не е компромис, а по-добрият избор. ;] Просто пусни едно сръвнение между двата телефона в сайта и ще видиш, че почти нямат разлика като изключим камерата и още няколко плюса, видими с просто око. ;]
П.С.
Това не е компромис, а по-добрият избор. ;] Просто пусни едно сръвнение между двата телефона в сайта и ще видиш, че почти нямат разлика като изключим камерата и още няколко плюса, видими с просто око. ;]
DA... no ima nqkoi ne6ta, koito ne haresvam na samsung. 1 - izrabotkata... ne znam dali sa ot po neka4estveni materiali no fakt e 4e se precakvat(ne vsi4ki estestveno ! :)) i po ka4estvo aparatite im otstapvat na nokia. 2 - na samsung cenite padat glavolomno. Sega INNOV8 e 1400+ , a do nova godina 6te e okolo 1000. Nokiite ot svoq strana si darjat stabilno cenata dulgo vreme. 3tata pri4ina e 4isto subektivna :) Ne mislq 4e 6te mi se otdelqt 1400 leva ot sarceto za samsung :S .
INNOV8 определено изкъртва N96 , по-добра камера , по-добър звук , по-бърз процесор , по-голяма батерия , метален панел ...
Но все пак е по-добре да не обсъждаме други телефони в тази тема .
Но все пак е по-добре да не обсъждаме други телефони в тази тема .
dobur ama ne moje da se meri s XPERIA
Точно тука се обърка много колега
И двата телефона ми минаха през ръцете о мога да ти кажа че изработката на Иннов няма нищо общо със детската скърцаща играчка на Нокия
Самсутг са заложили на метален шарнир около дисплеа и метален заден капак над батерията. В нокиа метал по корпуса можеш да търсиш с металотърсач и пак да не откриеш
Слада на Самсунг е БЕЗУПРЕЧЕН. При н96 нещата не са по различини от при н 958гб
Самсунга са заложили на 1200 батерия и процесора не се замисля за миг при която и да е операция. При Нокия и батерията и процесора са - ЛАЙНЯНА РАБОТА
И двата телефона ми минаха през ръцете о мога да ти кажа че изработката на Иннов няма нищо общо със детската скърцаща играчка на Нокия
Самсутг са заложили на метален шарнир около дисплеа и метален заден капак над батерията. В нокиа метал по корпуса можеш да търсиш с металотърсач и пак да не откриеш
Слада на Самсунг е БЕЗУПРЕЧЕН. При н96 нещата не са по различини от при н 958гб
Самсунга са заложили на 1200 батерия и процесора не се замисля за миг при която и да е операция. При Нокия и батерията и процесора са - ЛАЙНЯНА РАБОТА
Последният коментар каза всичко ... ! Вече няма нещо което да ме обеди че си заслужава да дам и 100 лева за този "смартфон"! Особено пък след като обстойно си поиграх с Н96 в 1 магазин - телефонът е неочаквано БАВЕН, в ръката стои все едно си хванал плато и си се наредил на опашка в някои стол! И върха на всичко беше когато телефонът ЗАБИ! Сигурно ви се струва пресилено, НО след като разцъквах менюто натиснах червената слушалка за да изляза по-набързо - И ИЗНЕНАДА ... телефонът явно не беше на същото мнение. На продавач-консултантът му стана изключително неудобно, взе ми го бързичко от ръцете и докато го рестартираше, започна да фъфли и да оправдава Нокиа - та. Колегата се изказа най-правилно. Конкуренцията е на сверлинни години напред и за тези пари човек може да получи нещо НАИСТИНА хубаво :)
В подкрепа на това,което си написал:
С парите от цената на тази пласмасова гаубица купих две перфектни нокии е66-за мен и за жената
последните модели от е-серията са перфектни отвсякаде-дизайн,качество на материала,барзина,функции
н96 е просто лек ъпгрейд на н95-отнова със същия калпав процесор,твърд слайд,слаба батерия и камера с фенерче-без истинска светкавица и все пак ако някой държи непременно да има телефон от н серията много по-добър избор е някой от моделите н7ххх
С парите от цената на тази пласмасова гаубица купих две перфектни нокии е66-за мен и за жената
последните модели от е-серията са перфектни отвсякаде-дизайн,качество на материала,барзина,функции
н96 е просто лек ъпгрейд на н95-отнова със същия калпав процесор,твърд слайд,слаба батерия и камера с фенерче-без истинска светкавица и все пак ако някой държи непременно да има телефон от н серията много по-добър избор е някой от моделите н7ххх
Подържах го тоя телфеон, поиграх си с него, т'ва не е телефон за толкоз пари. N95 8GB го предпочитам пред това парче пластмаса. Е'ал съм у и неизползваемия тунер и сичко останало и най-вече, смотаната батерия. Още от времето на 7650, турят смотани батерии на подобен клас телефони. NOKIA ме предизвикват да им изневеря, за първи път от доста годинки вярна служба. Имал съм все скъпи техни телефони (не говоря за Vertu и подобни), това тук в ръката ми обаче не струва. Пълна излагация и провал. Май ще взема Е66, като колегата ponko. За това нещо и 500 лв. не бих дал.
E66 i E71 sa dale4 po dobri telefoni i to na polovinata ot zenata na N96
Samo sega nqkoy da ne pi6e za kamerata i drugi podobni *ekstri*
Mejdu drugoto ako dobavite 200 lv,moje da si kupite vmesto tozi bokluk,perfekten laptop na
HP-ot seriqta Pavilion,neveroqtni sa
Samo sega nqkoy da ne pi6e za kamerata i drugi podobni *ekstri*
Mejdu drugoto ako dobavite 200 lv,moje da si kupite vmesto tozi bokluk,perfekten laptop na
HP-ot seriqta Pavilion,neveroqtni sa
lele male shto za bokluk e tozi telefon n96 nokia sa mi lubimata marka telefoni ama tozi pat sa se izlojili.samo si pomislete ako si zmeme telefon za 200 leva imame infracherven port a telefon za 1400 leva nqma ama che prostotia da mu sera na 16 gb za kvo sa mi kato i 8 stigat plus tva ima samo 10x zoom na kamerata n95 ima 20x zoom a i n95 ima senzor za svetlina i po dobro 3g kvoto i da govorim n96 ne struva.az sam s n958gb zeh si go na skoro i sam mn dovolen sigoren sam che koito go predpochite pred n96 sashto shte bade dovolen.az s moita bateria karam po 1 sedmica a za bateriata na n96 vie si znaete 1 den i e dolo hahaha.toest n96 ne struva i ne si zaslujava parite.ne moje da stapi i na malkia prast na n95 i na 8gb tovata versia.za men n95 8gb e nai dobria model na nokia za sega i kakto e tragnalo za dalgo shte si ostane takav.