6500 classic
Re: Nokia 6500 classic
Izob6to ne si zaslujava parite-budjeten telefon s malko po-iztan4en dizayn,ostapva dori pred 6300-nqma raz6iritelen slot za karta,a samo 1gb vgradena,da ne go sravnqvam puk s E51,koyto e po eftin,no go prevazhojda po vsi4ki punktove.
Нещо не мога да намеря ъпдейт за телефона. В началото на март го направих, като свалих файла от английската версия на сайта на Нокия. Сега в никоя няма ъпдейти за този модел....много странно.
Ето я причината:
"Nokia 5310, Nokia 6500 Classic and Nokia 7900 Prism software removed- 11 July 2008
Support for Nokia 5310, Nokia 6500 Classic and Nokia 7900 Prism has temporarily been removed from the Nokia Software Updater service. Other Nokia products are not affected. Support will be reinstated as soon as possible. We apologize for any inconvenience this may cause."
"Nokia 5310, Nokia 6500 Classic and Nokia 7900 Prism software removed- 11 July 2008
Support for Nokia 5310, Nokia 6500 Classic and Nokia 7900 Prism has temporarily been removed from the Nokia Software Updater service. Other Nokia products are not affected. Support will be reinstated as soon as possible. We apologize for any inconvenience this may cause."
аха...ами дано да е ''temporarily''...не че имам някакви проблеми с телефона, просто се присетих, че е време за ъпдейт :)
Благодаря, Леонард!
Благодаря, Леонард!
Телефона е супер :) ако някой зне какви приложения вървят на него ще е чудесно да сподели
много кофти телефон направо си е гаден , батерията не ме изкарва и ден , много се надра панела а никела покрай клавиетурата се обели, от към обхват е слаб - много пари за нищо
Пълен боклук е тоя телефон... дълго си избирах телефон и как успях накрая да попадна на тоя боклук не знам. При разговор пръщи яко и нищо не мога да чуя от другата страна, мен ме чуват аз не мога да чуя.... а е на 1 месец още... сега не знам какво да го правя... много съм разочарована от Nokia пълни боклуци са започнали да правят... а стария ми 7200 няма никакъв проблем вече 5 години
точно,обратното бих казал,перфектен телефон,много стилен/не е за келеши/,перфектен дизайн,идеалния телефон за стилни хора,именно и затова са му дали името"класик"!...и запомнете едно много важно правило:В каквито ръце попадне телефона такъв става:-)))...а и да допълня,който не му държи батерията,да си вземе акумулатор,при мен издържа два дни,което ме задоволява напълно при нормални разговори и слушане на мп3,но не по цял ден!!!...за тези екстри има мп3-плеъри!!!Телефона е закупен от ГЛОБУЛ,преди месец,досега перфектен!!!
Аз съм много доволен от този телефон. Забелязах, че след връщане на заводските настройки, се изтриха всички снимки, мп3 и смс-и, които бяха в телефона. Поне само това имаше. Да знаете, след връщането на заводските настройки, звука му е намален под половината. Явно за това някой не чуват добре човека от отсрещната страна. Харесва ми също, защото има: камера 2 мегапиксела, светкавица, 1 GB. вградена памет, и други екстри, които повечето хора ползват.
Хахаха...ебати подигравката...една голa слушалка, а на цената на смартфон с wi-fi...