N82
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Nokia N82
Аз мисля да слагам 32 ГБ ти се чудиш дали става 16...
4ета цял ден из форумите и немога да се реша коя нокия да си подаря за нова година,n79 или n82?ако някой е имал и двете да сподели коя е по добра като техниески характеристики и коя се държи по-добре...
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Основната разлика между двата е че Н79 е с по-голяма батерия(това неозначава че ще държи повече) и че е с новия Симбиен 9.3
А плюсовете на Н82 спрямо Н79 са че има ксенонова светкавица и по добър дизайн(според мен).
Аз съм с Н82 от 4 месеца и мога дати гарантирам че е ЖЕЛЕЗЕН телефон,а за Н79 немога да кажа нищо защото не съм го имал.
А плюсовете на Н82 спрямо Н79 са че има ксенонова светкавица и по добър дизайн(според мен).
Аз съм с Н82 от 4 месеца и мога дати гарантирам че е ЖЕЛЕЗЕН телефон,а за Н79 немога да кажа нищо защото не съм го имал.
И според мен Н82 е маааалко по добре от н79.
-
- Регистриран: 25 яну 2008, 20:12
Здравейте, може ли някой да каже как могат да тръгнат анимираните теми за Nokia N82
Питането ми е относно - е71 или n82? Колебая се между двата - знам относителните разлики, но като не съм тествал и двата телефона за повече от 10 минути, ми е малко чудно кой превъзхожда другия. Цените им се доближиха почти, така че това не е факторът, който е определящ. Ако имате мнение дайте "скромен" съвет. Благодаря предварително :))
Nokia N82 или Nokia E71
Питането ми е относно - е71 или n82? Колебая се между двата - знам относителните разлики, но като не съм тествал и двата телефона за повече от 10 минути, ми е малко чудно кой превъзхожда другия. Цените им се доближиха почти, така че това не е факторът, който е определящ. Ако имате мнение дайте "скромен" съвет. Благодаря предварително :))
imam vypros za tozi telefon v kraina smetka ima li GPS ili nqma i kak raboti stava li za istinski gps i koi e po dobar n82 ili n79 nemoga da re6a dilemata a koleda nabligava
az dilemata q reshih ama tova mojesh da prochetesh v review-to mi za n79 tuka v saita B) a ako imash nqkakvi po-konkretni vuprosi pitai a otnosno vuprosa za gps da ima pulnocenen gps
Защо някой като ми звънне и ми тръгва малката камера ? От къде се забранява?