E71
Re: Nokia E71
Vig butona Control kakvi simvoli ti dava
Лесно е просто натисни Chr бутона
търсих търсих и най накрая нищо а съм сигурен че го видях някаде прерових 26-те страници 2 пъти но ще питам :)
от снощи с нокията обаче това светкане на средния бутон не мога да намеря от каде да го изключа :)ровичках цъках нищо :)
също така за аларма мисля че няма и че трябва да си кача :)
към момента съм малко невеж в този тип телефони симбиан и за това задавам малко тъпи въпроси
лек ден на всички
едит: автоматично заключване на клавиатурата и него ли трябва да си кача като програма защото не вервам да е го поддържа телефона :)
от снощи с нокията обаче това светкане на средния бутон не мога да намеря от каде да го изключа :)ровичках цъках нищо :)
също така за аларма мисля че няма и че трябва да си кача :)
към момента съм малко невеж в този тип телефони симбиан и за това задавам малко тъпи въпроси
лек ден на всички
едит: автоматично заключване на клавиатурата и него ли трябва да си кача като програма защото не вервам да е го поддържа телефона :)
Наистина не си много в час с телефона, а и не четеш :). По долу вече обясних как се изключва това мигане на така наречения централен бутон. Влиза се в профилите (профила който ползваш General-най вероятно) там има една опция Breathing light даваш я на off и си готов.
И аларма има. Влизаш в Clock и там освен Time има и Alarm (обърни хубаво внимание). Можеш да си настроиш за една камара дни напред в различни часове аларми.
AutoLock мисля че има като вградена опция в телефона но не съм сигурен. На всеки един Symbian който съм имал досега първата програма която съм слагал е една и съща а именно за заключване на клавиатурата.
И аларма има. Влизаш в Clock и там освен Time има и Alarm (обърни хубаво внимание). Можеш да си настроиш за една камара дни напред в различни часове аларми.
AutoLock мисля че има като вградена опция в телефона но не съм сигурен. На всеки един Symbian който съм имал досега първата програма която съм слагал е една и съща а именно за заключване на клавиатурата.
постепенно постепенно :) и двете нещица ги намерих сега се мъча да открия от каде да махна или да сложа други неща на реда отгоре с малките иконки и да намаля редовете смисал да имам 1 2 реда а не 5 както е в момента :)
благодарско
благодарско
Имам въпрос? Когато позвънявам на някой, свободния сигнал се чува странно, все едно дрънчи или бучи "пляка". Когато отсреща ми вдигнат гласа се чува нормално. Има ли някой идея какво е това?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
при мен сичко е 6ца даже ми идва малко силничак и сам го намалил на 1/3
нокой който ползва фринг можели да ми каже от каде да го направя този клиент как да не свирка когато ми идва съобщение и как да се направи когато се включи телефона да не се задейства.
благодарско
ЕДИТ: оттеглям въпроса си намерих го или поне така си мисля т.е. намерих от каде да не св включва от началото друго в момента го търся
благодарско
ЕДИТ: оттеглям въпроса си намерих го или поне така си мисля т.е. намерих от каде да не св включва от началото друго в момента го търся
Предполагам си на М-тел. Това бръмчене на сигнала-свободно понякога е от оператора. Пробвай с карта на друг оператор. Имах на времето 6233 която дрънчеше така с М-телската ми карта, но с Глобулска си беше съвсем чист сигнала. Успех.
Има автоматично заключване:
Settings/General/Security/Phone and SIM/Kaypad autolock period
Успех.
Settings/General/Security/Phone and SIM/Kaypad autolock period
Успех.