N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB
Наистина хардуеърно стои добре. Но има неща в този телефон които не мога да приема, още повече имайки предвид истерията която беше настъпила преди 2 години и цената на която се продаваше. Долнопробната пластмаса, хлопащия слайд, и ужасно слабата батерия са неща които не мога да приема в толкова скъп (на времето) и възхваляван от много хора телефон.
P.S. Говорих изцяло за чистата N95 с 8 гигабайтовата нямам впечатления.
P.S. Говорих изцяло за чистата N95 с 8 гигабайтовата нямам впечатления.
@Faith:
"Наистина хардуеърно стои добре. Но има неща в този телефон които не мога да приема, още повече имайки предвид истерията която беше настъпила преди 2 години и цената на която се продаваше. Долнопробната пластмаса, хлопащия слайд, и ужасно слабата батерия са неща които не мога да приема в толкова скъп (на времето) и възхваляван от много хора телефон.
P.S. Говорих изцяло за чистата N95 с 8 гигабайтовата нямам впечатления. "
Ami и аз сега от тази "позиция" намирам, че телефона е кофти.
За мен цената му трябва да е 200-300лв.
Дори и бях писал за това преди мн. време.
Но за времето си погледни внимателно, каква беше конкуренцията на Нокия ???
Почти никаква.
Е ка няма да има "истерия", както с iPhona,
а сега е "куцо магаре".
Сега (след 2-3год.) нещата са по-различни.
"Наистина хардуеърно стои добре. Но има неща в този телефон които не мога да приема, още повече имайки предвид истерията която беше настъпила преди 2 години и цената на която се продаваше. Долнопробната пластмаса, хлопащия слайд, и ужасно слабата батерия са неща които не мога да приема в толкова скъп (на времето) и възхваляван от много хора телефон.
P.S. Говорих изцяло за чистата N95 с 8 гигабайтовата нямам впечатления. "
Ami и аз сега от тази "позиция" намирам, че телефона е кофти.
За мен цената му трябва да е 200-300лв.
Дори и бях писал за това преди мн. време.
Но за времето си погледни внимателно, каква беше конкуренцията на Нокия ???
Почти никаква.
Е ка няма да има "истерия", както с iPhona,
а сега е "куцо магаре".
Сега (след 2-3год.) нещата са по-различни.
-
- Регистриран: 15 дек 2008, 13:15
ахаххахахахахаахаха бате, ще ме умориш .. какво е това като не е телефон. Моите очи виждат перфектно и със англииския съм чат - пат добре така, че до колкото разбрах е телефон .. апък ти какво викаш, че е, че не те разбрах .. Боже какви маитапчии имало тука. Много забавно било
Вижте на каква обява попаднах:
http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/index.php/t101462.html
Та да питам, някой чувал ли е дали има метален панел за N95 8gb?
http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/index.php/t101462.html
Та да питам, някой чувал ли е дали има метален панел за N95 8gb?
Re: Nokia N95 8GB за 100$
tova mai e ot oneq kitaiski bokluci a? za6toto originalnata nokoia nqma slod za memory card :P~~~
-
не виждаш ли, че си пише дали телефона е със сменяем панел .. ? във описанието си го пише бе брат ..
-
абе човече .. нокяата къде я видя, че има слот за карта .. само туи не разбирам .. като си е вградена .. :-D
zdr. nqkoi mojeli da mi prati nqkoq gotina palitra za N95 8gb
Нокиа н 95 е един чудесен телефон.имам го вече 6 месеца,работи чудесно без забележки.имам 6 гб пълни,работи си перфектно.ако искате подобен тел,не се колебаите,а и вече цената е разумна.това е уникален телефон.стилен,функционален,надежден и доказал се.другия ми телефон е омния,и мога да ви кажа че е доста по зле.
дисплеиат ми запо4на да свети постоианно и не мойе да изклу4и.какав е според ВАС проблема и как мога да го оправиа,БЛАГОДАРИА виПРЕДВАРИТЕЛНО