N96
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Nokia N96
Да ти кажа, когато си харесах сегашната Нокиа 6290, един от второстепенните фактори беше именно, че има и IR, На практика обаче, за 8-9 месеца съм го ползвал само веднъж.
Високотехнологичните телефони не се нуждаят от бавния инфрачервен порт, тъй като работят с големи обеми и брой мултимедийни файлове. Само си представи колко време и нерви ще ти коства да прехвърлиш 10 mp3 от/на друг телефон... :)
Високотехнологичните телефони не се нуждаят от бавния инфрачервен порт, тъй като работят с големи обеми и брой мултимедийни файлове. Само си представи колко време и нерви ще ти коства да прехвърлиш 10 mp3 от/на друг телефон... :)
Е то тоя Infrared не умря ли още през 2006?
http://nds3.nokia.com/pressphotos/public/global/devices/nokia_maps/Nokia_Maps_3_N96_06_lowres.jpg
май ще го пуснат и в черно
май ще го пуснат и в черно
здрасти алл....имам проблем....трябвами бг софт за нокиан96 4е си е взех от англия и ся няма бг меню и немога да се оправя
Имам един въпрос. Отказах се от N серията на Нокия още преди 2-3 години. Причината беше галерията и по-точно,че всичко го сипва на едно място. Искам да попитам все още ли е така и при N96? И каква е причината Нокия да продължават да правят такава малоумна работа. Всички други серии на Нокия си имат галерия ,където си избираш папки и можеш да си отваряш,която си искаш. Кажете ми има ли начин и при N серията да стане така?
Re: Nokia N96 Скъп Боклук
po4ti vsi4ki modeli sa made in China..........
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Ти не си добре приятелче нещо грам. :-D
50 % от всички телефони в света идват от Китай:)Но не трябва да се бъркат с прословутите китайски ментета:)
Искам да попитам кои от двата модела е по-добър N96 или N85.Телефона го ползвам за почти всичко(навигация,снимам видео и снимки,филми,игри по малко,интернет).Чух че Н96 бил бавен,но като чета тука това май важи и за Н85.Кой от двата има по бърз процесор.
да пак е така,но това те ти пречи.явно не си на ''ти'' с нокия.нужно е да идеш на инструменти,от там на фаилове,и от там да си ги подредиш,както ти желаеш.по избор в телефона или в картата.можеш да си правиш,твои папки,да ги озаглавяваш,или да ползваш готовите-например видео,музика,и други.
А другото,което е 90 процента се правят в китаи,но скьпите нокий като 96,95 се правят вьв филандия.щом се продава в европа,трябва да произведен вав филандия.ако е китаиски и го купувате в европеиския съюз,то значи сте си купили или менте,или незаконно внесен предназначен за азиятския пазар.телефоните нокия в ЕС са само румънски,унгарски или филандски.по разчети на нокия сложните за производство,даващи висок процент брак модели,се произвеждат само във филандия,което гарантира високото качество.
имам нокия 95 и самсунг омния.мога да ви кажа че с омнията сам се набутал.много по зле е от нокия.много ми е смешно като хора които не са работили с нито един от двата дават ''компетентно'' мнение.първото просто забележете телефоните от миналата година на самсунги телефони на нокия,колко са изгубили от цената едните и колко другите.телефоните на самсунг губят цените си много по бързо,от колкото при нокия.
А другото,което е 90 процента се правят в китаи,но скьпите нокий като 96,95 се правят вьв филандия.щом се продава в европа,трябва да произведен вав филандия.ако е китаиски и го купувате в европеиския съюз,то значи сте си купили или менте,или незаконно внесен предназначен за азиятския пазар.телефоните нокия в ЕС са само румънски,унгарски или филандски.по разчети на нокия сложните за производство,даващи висок процент брак модели,се произвеждат само във филандия,което гарантира високото качество.
имам нокия 95 и самсунг омния.мога да ви кажа че с омнията сам се набутал.много по зле е от нокия.много ми е смешно като хора които не са работили с нито един от двата дават ''компетентно'' мнение.първото просто забележете телефоните от миналата година на самсунги телефони на нокия,колко са изгубили от цената едните и колко другите.телефоните на самсунг губят цените си много по бързо,от колкото при нокия.