6260 slide
Nokia 6260 slide
първият телефон на nokia с HVGA дисплей (320x480) и поддържащ hsupa
:)
:)
Re: Nokia 6260 slide
Най-накрая!Този телефон беше показан отдавна заедно с N85,N79 и 5800,но функциите не бяха напълно известни досега.Пропусна да споменеш,че има и и пълнофункционален Wi-Fi.Сега очаквам с новата хардуерна платформа масовото навлизане на телефони с Wi-Fi,GPS и HSUPA на пазара.Надявам се скоро да вкарат последното и в смартфоните.
Не забравяйте, и че е със стерео говорители!
Първия S40 от Нокия 6233 2005-та, насам!
Първия S40 от Нокия 6233 2005-та, насам!
-
- Регистриран: 17 ное 2007, 00:24
Добър дизайн,добра резолюция на дисплея и вероятно перфектен звук.
HSUPA се подържа от HTC Touch HD
Браво на Нокиа, може да не е смартфон, но има характеристики като на N79, а и отгоре още. Доста слабичка е батерията и от за такъв дисплей :( А дали има карта памет в комплекта?
А за цената - сигурно ще е към 700 лв. крайна!
А за цената - сигурно ще е към 700 лв. крайна!
На мен много ми харесва и засега съм го набелязал за следващ в далечното бъдеще.
Очаква ли се наследник на 6233 скоро?
Очаква ли се наследник на 6233 скоро?
Най-накрая някакво по-сериозно раздвижване при S40! Досега май нямаха 5MP камера в тази серия, най-накрая! WLAN..Без жак 3.5мм., но не е болка за умиране..Ще ми се да му видя дисплея на живо на това бебче..
Бтв., тук никой не обърна внимание на следното: джаджата има Document viewer! Супер!!!
...И понеже все пак е Нокиа: пак гадните java ограничения. Няма и мултитаскинг, което си е сериозен недостатък на цялата платформа.
Моделът е много готин, дано да е с добра сглобка и материали, а не като 6600 слайд, който навява асоциации с детска играчка-тамагочи..
Лично аз бих си го взел, да..
Бтв., тук никой не обърна внимание на следното: джаджата има Document viewer! Супер!!!
...И понеже все пак е Нокиа: пак гадните java ограничения. Няма и мултитаскинг, което си е сериозен недостатък на цялата платформа.
Моделът е много готин, дано да е с добра сглобка и материали, а не като 6600 слайд, който навява асоциации с детска играчка-тамагочи..
Лично аз бих си го взел, да..
Аз имам 6600 slide. Телефонът е с перфектна конструкция.Абсолютно никакъв луфт.Тежък,солиден и малък.Това е най-добрия слайдер,който съм ползвал.Допускам,че има разлика в отделните серии.Като удобство е с класи над Омнията.Единствено акустиката е по-слаба от стандартната за Нокиа.
-
- Регистриран: 22 дек 2008, 13:47
смятам като продам моя да си го купя но оште не е излязъл