E71
Re: Nokia E71
da! s versiq 4.20.20 sam i McGuder 7.7!
-
- Регистриран: 25 яну 2008, 20:12
Здравейте, може ли някой да каже как се инсталира стъпка по стърпка Sygic Drive, защото при мен дава "error" при стартиране.
Изтегли програмата и съответните карти за нея от тук: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=313467
Всичко става много лесно.
1. Инсталирай sis файла (избери да го инсталира на картата с памет)
2. Копирай папките Drive, Maps и Res на картата с памет
3. Картата на България копирай в папка Maps/Bgr.
4. Стартирай Sygic Drive. Ще те пита за код. Стартирай key generagor-a на компютъра ( SDKGPub.exe ). За ID номер въведи номера, който ти изписва като стартираш Sygic Drive. Ще ти генерира 2 кода. Аз лично въведох в програмата втория код (All Europe Map).
Това е !!!
Всичко става много лесно.
1. Инсталирай sis файла (избери да го инсталира на картата с памет)
2. Копирай папките Drive, Maps и Res на картата с памет
3. Картата на България копирай в папка Maps/Bgr.
4. Стартирай Sygic Drive. Ще те пита за код. Стартирай key generagor-a на компютъра ( SDKGPub.exe ). За ID номер въведи номера, който ти изписва като стартираш Sygic Drive. Ще ти генерира 2 кода. Аз лично въведох в програмата втория код (All Europe Map).
Това е !!!
Дааа махнах гармина на 1 чертичка остатък от батерията на телефона и още не е паднала вече почти 2 дена.
Ще видя колко ще изкара един пълен цикъл батерията и ще преценя какво да правя. Най-вероятно ще върна Гармина все пак с него батерията ми кара по 3 дни, а и си купих и последната карта на БГ.
Ще видя колко ще изкара един пълен цикъл батерията и ще преценя какво да правя. Най-вероятно ще върна Гармина все пак с него батерията ми кара по 3 дни, а и си купих и последната карта на БГ.
Faith а имаш ли информация дали тази карта, която си купил работи с по - стара версия ? Ако работи то тогава си качи версия 4.xx
-
- Регистриран: 07 яну 2009, 15:23
Nokia E71
Здравейте всички!
От днеска и аз съм горд собственик на е71.
Супер се кефя на телефончето, взех го пълен комплект + made in Finland.
Искам само да попитам, когато се включиш към някой wifi мрежа, някъде на телефона изписва ли, че си се свързал ?
Мерси!
От днеска и аз съм горд собственик на е71.
Супер се кефя на телефончето, взех го пълен комплект + made in Finland.
Искам само да попитам, когато се включиш към някой wifi мрежа, някъде на телефона изписва ли, че си се свързал ?
Мерси!
Да изписва ти. Под батерията има един знам, че използваш wifi мрежа. Отделно на началния екран ако не си изключил да ти показва информация за wireless lan и ако си му дал постоянно да търси wifi то ще ти изписва че си се свързал с някоя мрежа. И третотот място е да провериш в connectivity - conn.mgr. - active data connections
-
- Регистриран: 25 яну 2008, 20:12
Много, много благодаря за информацията. Всичко тръгна ок, но забелязах, че няма гласова навигация на български език. Има ли възможност да се свали от някъде и дали изобщо поддържа...?
-
- Регистриран: 31 авг 2008, 09:17
Здравейте! Имам следното питане - може ли на Nokia Е71 да бъдат качени филми с български субтитри, че често ми се налага да пътувам, а в автобусите нерядко пускат много скучни филмчета. Моля, ако някои знае дали е възможно и как става, нека ми пише на мейла... Благодаря предварително...
здравейте
от 2 дена имам телефона това ми е първия "умен" телефон и се извинявам ако впросите ми са тъпи
значи инсталирах си Sygic Drive сложих картата на българия всичко е ок
но когато вляза в медия>галерия>изображения и ми излизат там всички картинка на самата програма та въпроса ми е аз ли нещо съм объркал или трябва да направя още нещо за да ги скрия
а и ако може да ми дадете линк за видео плеар за да мога да стартирам видео с по голяма резолюция от 240х320 ако е възможно де
от 2 дена имам телефона това ми е първия "умен" телефон и се извинявам ако впросите ми са тъпи
значи инсталирах си Sygic Drive сложих картата на българия всичко е ок
но когато вляза в медия>галерия>изображения и ми излизат там всички картинка на самата програма та въпроса ми е аз ли нещо съм объркал или трябва да направя още нещо за да ги скрия
а и ако може да ми дадете линк за видео плеар за да мога да стартирам видео с по голяма резолюция от 240х320 ако е възможно де