Нов ъпдейт и за софтуера на Nokia N96
Нов ъпдейт и за софтуера на Nokia N96
Ъпдейта е на повече от месец. ;)
Re: Нов ъпдейт и за софтуера на Nokia N96
Ако имате Nokia N96, можете да направите телефона още по-функционален с новия софтуерен ъпдейт, появил се в Nokia Software Updater (NSU). Версия 12.043 подобрява качеството на снимките, като повишава точността на системата за автоматичен фокус, добавя поддръжка на услугата Nokia Email и включва промени, ускоряващи работата на телефона. Освен чрез NSU софтуерът може да бъде обновен и направо през устройството, като се използва мрежата на оператора или Wi-Fi връзка.
Как е възможно направо от (телефона)
устройството да се направи ъпдейт ?
Някой правил ли го е?
И това само за този модел ли се отнася?
Аз на моя Н95-2 нямам такава "опция" ;-(
Как е възможно направо от (телефона)
устройството да се направи ъпдейт ?
Някой правил ли го е?
И това само за този модел ли се отнася?
Аз на моя Н95-2 нямам такава "опция" ;-(
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Одавна я има тази опция. Казва се fota и мисля, че означаваше firmware over the air. Има я за много устройства.
Дали се поддържа или не зависи от фърмуера, който вече е на телефона ти.
За n73 беше добавена с фърмуер, но за n95 последният път, в който флашвах, я нямаше тази опция.
Доста странно. Не знам дали в момента се поддържа, понеже от мнооого време не съм флашвал Nokia.
С най-новия фърмуер ли си?... Липсата на FOTA не е болка за умиране, винаги можеш и през PC-то, но е странно, ако все още не са добавили тази опция на n95.
Ако някой знае, да казва, че с Nokia вече нямам много вземане-даване, освен обикновени разговори и не съм много ъпдейтнат с инфото.
Дали се поддържа или не зависи от фърмуера, който вече е на телефона ти.
За n73 беше добавена с фърмуер, но за n95 последният път, в който флашвах, я нямаше тази опция.
Доста странно. Не знам дали в момента се поддържа, понеже от мнооого време не съм флашвал Nokia.
С най-новия фърмуер ли си?... Липсата на FOTA не е болка за умиране, винаги можеш и през PC-то, но е странно, ако все още не са добавили тази опция на n95.
Ако някой знае, да казва, че с Nokia вече нямам много вземане-даване, освен обикновени разговори и не съм много ъпдейтнат с инфото.
Аз направих ъпдейт с 30......, но не ми хареса.
Появиха се много бъгове, рестартове и подобни и си върнах старата версия 20.0.016 в сервиз за 15лв.
Нямам подобна опция и затова попитах ;-)
Не е болка за умиране :-)
Със всеки ъпдейт има рискове - дали ще е по-добър...., или нещо по-лошо :-D
Мисля, че всичко е хазарт, от покупката до
експлоатация и продажба :-) което всичко се "плаща".
Появиха се много бъгове, рестартове и подобни и си върнах старата версия 20.0.016 в сервиз за 15лв.
Нямам подобна опция и затова попитах ;-)
Не е болка за умиране :-)
Със всеки ъпдейт има рискове - дали ще е по-добър...., или нещо по-лошо :-D
Мисля, че всичко е хазарт, от покупката до
експлоатация и продажба :-) което всичко се "плаща".