2600 classic
Re: do CMoTaH
Ако не говорипш може и повече от седмица да изкара, при моето използване 5-10 мин разговори на ден държи по седмица ;)
Re: Nokia 2600 classic
А може ли да синхронизира контактите с MS OUTLOOK ?
Колебая се м/у този тел и LG KU250,кой да избера
имам го от 6 м и батерията действително държи 5дена, като всеки ден говоря по 15 мин. опитах да кача тема за др телефон и освен, че не успях, промених някои заводски
настройки. знаете ли
кода за възстановяването им?
настройки. знаете ли
кода за възстановяването им?
Кода за Nokia е 12345.
днеска си го купих телефона за 59 лева от Vivatel
с плана Simpatia ...много приятел и удобен , стилен телефон...
с плана Simpatia ...много приятел и удобен , стилен телефон...
Притежавам този телефон от 6 месеца и го ползвам като служебен телефон.В момента е на 150 часа разговори(входящи+изходящи).За това време е изпускан около 8 пъти в/у асвалт или плочки и няма никакви последствия освен охлузвания.Батерията му държи 3,5 дни при около 1 час разговори на ден,което е уникално според мен.Страхотен дизайн и недостижим баланс м/у качество и цена.Горещо го препоръчвам и то не за само като втори,а и като основен телефон особено на хора които търсят телефон за разговори с дисплей който не избледнява на пряка слънчева светлина и с много добро качество на разговора.
Nokia 2600 classic
Не съм го зареждал вече 3 седмици и държи батка на 2 чертички е! (woo)(woo)
Аз имам един въпрос, а именно как може на даден контакт да му се сложи тон за звънене, различен от този зададен като тон на звънене на телефона, че тук си играя от 1 час и не мога да го открия, аз съм със СЕ и при него е супер елементарна тази операция. Иначе телефончето е доста симпатично според мен. Благодаря предварително на отзовалите се съфорумци. (blush)(yes);)
Нямам модела, но знам, че при тези модели телефони, започващи с 2 при нокия,това не става. Можеш да го заобиколиш като направиш групи, а задаването на тон за групата е вече възможно....