6210 Navigator
Nokia 6210 Navigator
Като се изключат по добрия дизайн (според мен) и по добрата камера, телефона е почти същият функционално като оригиналният навигатор 6110.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Nokia 6210 Navigator
Vaiiii tva e adskiq telefon!!! 3,2 MPX kamera,simbien 9.3, 2,4 in4a displei samo da ima6e po golqma bateriq...tva e parviq telefon s 3.2 kamera i v 9.3 simbien-idealniq telefon!
-
- Регистриран: 04 дек 2006, 19:51
Проблема с батерията при повечето нови телефони(почти всички) е вече като задължителност,незнам нарочно ли производителите го правят но не разбират ли че е дразнещо да искарват телефони с ненормални екстри все по-големи дисплеи и какво ли още не и батерийте са винаги най-слабото място.....около 220-250 часа стендбай ....което на тия неща не ти стига дори за 2 дни ...
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Абсолютно безсмислен нов Навигатор на Нокиа. Освен по-новата версия на Симбиан и малко по-новата палтформа S60 3rd Edition, Feature Pack 2 и малко по-големия дисплей няма абсолютно никаква разлика със стария. Същия хардуеър (отново малко РАМ) и отново липса на WI-FI, това е недопустимо за второ издание на такъв клас телефон при това носещ специалното допълнение Навигатор.
Това е просто един безсмислен модел и дано Нокиа не тръгнат по пътя ба СЕ да правят множество напълно препокриващи се като функции и клас модели(единсрвено с козметични разлики).
Освен това другият нов модел Нокиа 6220 го превъзхожда по всички показатели и заема същото място в този клас смартфони.
Това е просто един безсмислен модел и дано Нокиа не тръгнат по пътя ба СЕ да правят множество напълно препокриващи се като функции и клас модели(единсрвено с козметични разлики).
Освен това другият нов модел Нокиа 6220 го превъзхожда по всички показатели и заема същото място в този клас смартфони.
edgewlaker napylno si prav! Pri men v4era si pory4aha dva E50 s 2 holux M1000 + otstypkata- mai horata mi dadoha ideq...
Ama ne e zle,4e prodyljavat da zapylvat razlikata m/u kamerite ot 2mpix do 5mpix. mai 5610 i N73 mi napraviha po-dobro vpe4atlenie pri 3.2 mpix. na nokia
A po princip navigaciqta po-4esto v kolata li q polzvate???6oto ako e nai-ve4e tam toq telefon nemoje da zamesti touch-a na nqkoi "garmin" az poneje ne go polzvam i si kritikuvam taq glupost kato izli6na...ili to e ot toq sort-moje da ti se naloji-mi az i no6noto gyrne trqa si nosq :)) ne be, GPS v telefon s 16mln. cvqta i po-malko ot 1200mah bateriq...oh, ne sym kompetenten dotam 4e da sporq ma kak vi se struva???
Ama ne e zle,4e prodyljavat da zapylvat razlikata m/u kamerite ot 2mpix do 5mpix. mai 5610 i N73 mi napraviha po-dobro vpe4atlenie pri 3.2 mpix. na nokia
A po princip navigaciqta po-4esto v kolata li q polzvate???6oto ako e nai-ve4e tam toq telefon nemoje da zamesti touch-a na nqkoi "garmin" az poneje ne go polzvam i si kritikuvam taq glupost kato izli6na...ili to e ot toq sort-moje da ti se naloji-mi az i no6noto gyrne trqa si nosq :)) ne be, GPS v telefon s 16mln. cvqta i po-malko ot 1200mah bateriq...oh, ne sym kompetenten dotam 4e da sporq ma kak vi se struva???
Ето нещо доста интересно-в каталога на майския брой на сп. HiComm го представят с цена 450-500 лв.
В новия каталог на Handy е 659 лв.
Ето това е адския телефон :) .Имам го от 3-4 месеца и съм страшно доволен .Дизайна му е страхотен а слайда се плъзга леко и удобно в ръката .Дисплея е голям и достатъчно ясен дори и при директна слънчева светлина.Инсталирах му софт на GARMIN и си го ползвам редовно в колата с навигация на български .Единствения му минус е батерията - при мен държи нормално 2 дена но не е болка за умиране .Липсата на WIFI не ме вълнува - колко често ще го ползвам тоя нет на телефона при положение че имам лаптоп с безжичен нет ? Ако някога ми потрябва нет ще си го пусна през GPRS-а и готово - толкова ли е сложно ? Еее едното разбираш ли било безплатно - да е сега ще тръгна да търся точка за достъп за да не се мина с 1 лева - ае стига глупости :))) Има вграден компас и аксилометър.Телефончето си струва всяка една стотинка ! Вземете си го няма да съжалявате -ВСЕ ПАК Е НОКИЯ :)
Ами като искате батерия с дълъг живот си вземете Филипс-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=200287555868
или
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=260344358523
може и Х500- 2 месеца стенбай
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=200287555868
или
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=260344358523
може и Х500- 2 месеца стенбай