N73
Re: Nokia N73
sry 4e 6te go kaja ama na tozi tel nqma raven!!!!!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Напълно съм съгласен! Имам нужда от два телефона и ужасно много са ми минали през ръцете, но като си купих Omnia, оставих точно n73 за втори. Невероятен е, много си го обичам и сърце не ми дава да го оставя. За характеристиките си наистина няма равен и е доста по-добро предложение от k800i.
А цената му в момента е супер изгодна... Като си помисля, че преди време дадох 900+ лв. за него... ;s
А цената му в момента е супер изгодна... Като си помисля, че преди време дадох 900+ лв. за него... ;s
Re: N73 или K800
Явно не съм единствения, който си задава същия въпрос и то след като 1 г ползвам N73. Сравнявах наскоро двата телефона - нокията определено е по-бавен. Ако не ви трябват смарт приложения чак толкова, не си заслужава да давате по-вече пари и непрекъснато да се занимавате с бъгове. Дори след последен ъпдейт на софт-а телефона ми продължи да блокира/ заспива и мисля да го водя на сервиз. Иначе камерата му е по-добра от на сонито (особено на закрито), което се компенсира от по-бързия старт на втория. Камерата на Нокията стартира ужасно бавно - много ценни мигове изпуснах да заснема
-
- Регистриран: 07 фев 2009, 15:41
-как да си кача емотикони в тела?
-----------------------------------------------------------------------------------
-като ваведа #OOOO# , #92702689# И ПОСЛЕ КАКВО ЛИ НЕ ПРОБВАХ ТЕЛА НЕ ДАВА ИНФО-МОЛЯ КАЖИ КАК СТАВА???????????
след вавеждането на кодовете набирах,задавах команда на телефона,-не стана нищо-как се проверяват тези работи-след вавеждането им какво се прави???????????????
ИМАМ И ДРУГ ВЪПРОС:
------------------------------------------------------------------------------------
-втора ръка го взех NOKIA N73-но понякога става черен екрана-и го включвам отново-но не мога да сам сигурен в него!!!,научих го(менютата),полезен ми бе и форума-тук пише за този проблем-но моля-ако има някои да ми даде изчерпателно инфо(като за по тъп човек,-сорри,-но някои хора незнам но някак тежкареят а дори не са наясно)---та обръщам се към интелигентните и свестни хора,харесвам тела,нямам пари за нов,-имам проблем-дайте съвет Чаоо
може да отговорите тук(така и на др.хора ще сте полезни), добре ще е и на е-maila ми:
[email protected]
p.s.
thanks !
07.02.2009. !
-----------------------------------------------------------------------------------
-като ваведа #OOOO# , #92702689# И ПОСЛЕ КАКВО ЛИ НЕ ПРОБВАХ ТЕЛА НЕ ДАВА ИНФО-МОЛЯ КАЖИ КАК СТАВА???????????
след вавеждането на кодовете набирах,задавах команда на телефона,-не стана нищо-как се проверяват тези работи-след вавеждането им какво се прави???????????????
ИМАМ И ДРУГ ВЪПРОС:
------------------------------------------------------------------------------------
-втора ръка го взех NOKIA N73-но понякога става черен екрана-и го включвам отново-но не мога да сам сигурен в него!!!,научих го(менютата),полезен ми бе и форума-тук пише за този проблем-но моля-ако има някои да ми даде изчерпателно инфо(като за по тъп човек,-сорри,-но някои хора незнам но някак тежкареят а дори не са наясно)---та обръщам се към интелигентните и свестни хора,харесвам тела,нямам пари за нов,-имам проблем-дайте съвет Чаоо
може да отговорите тук(така и на др.хора ще сте полезни), добре ще е и на е-maila ми:
[email protected]
p.s.
thanks !
07.02.2009. !
Re: N73 или K800
Okaza se 4e problema e v SIM kartata na Vivatel. Sega e s na Mtel i sled preinstalirane niama problemi. Da 4ukna na darvo.
-
- Регистриран: 18 мар 2012, 18:00
Nokia N73
----ЕДИН ОТ НАЙ - СПОЛУЧЛИВИТЕ МОДЕЛИ ! - СПОРЕД МЕН! - РАБОТИ И ДО ДНЕС БЕЗ ГОЛЯМИ ПРОБЛЕМИ И БЪГОВЕ :) КАКТО КАТО ТЕЛЕФОН ТАКА И КАТО ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕФОН ! ПОЛЗВАМ ГО ОТ 3 МЕСЕЦА ,СЛЕД КАТО РАЗКАРАХ НОВИ БЪГАВИ "ТВОРЕНИЯ НА ТЕХНИКАТА";)
колко време държи батерията???има ли някакви външни забележки
-
- Регистриран: 18 мар 2012, 18:00
-----Oригиналната батерия държи в 3G. режим и постоянен нет към 1ч.и половина! С разговори само без нет е относително-зависи колко говориш:) - от 1 ден до 3 дена ,но пак казвам зависи от разговорите които се провеждат ! Ако изключиш 3G-то,може и 4 дена! Помощната батерия ,която я ползвам като резервна и е менте издържа около 1 ден ,само разговори без нет! С нет не съм я пробвал ,мисля ,че няма смисъл ,все пак е помощно менте,макар и нова :)