E71
Re: Nokia E71
Скайфайър-а е адски бавен в сравнение с Операта. А това да браузваш в интернет през WAP или GPRS е пълна лудост или пък искаш да си "хранилка" за операторите. Факт е че почти навсякъде (в София) има незаключени WiFi мрежи и можеш да ползваш тях за връзка с интернет, като напълно изключва използването на трасе през милите ни оператори.
Намерих си речник от АНГ на БГ , но ако намеря и от БГ на АНГ се е супер.Някой ако е виждал или слагал такова нещо,ще съм много благораден ако сподели.
Да попитам , за фонетика има ли някаква програмка вече или още все още не е измислена?
Да попитам , за фонетика има ли някаква програмка вече или още все още не е измислена?
Нужда от съвет
Здравейте!Имам следният проблем - по ред причини ми се налага да ползувам на нокията приложения за Палм.До тук - добре , защото си намерих емулатор, който прави възможно това.За съжаление , когато се опитам да изтегля от мрежата неща за Палм през браузъра на телефона , те не се отварят , защото емулаторът явно не ги разпознава.Тогава опитах да си сваля опера мини за Палм и да я подкарам през емулатора , но и тя не тръгва , защото нямам IBM Websphere microenvironment JAVA VM , което открих , но не мога да подкарам.Бих бил призннателен на всеки , който може да ми даде акъл как да си реша проблема.Предварително благодаря!
Речник ми се появи при последния ъпдейт. Англииския си го имаше, а нашенския го изтеглих чрез самия речник.
Re: Нужда от съвет
ти извади егати казуса. Може да то помогне единствено покупката на правилния телефон. Палм приложенията не са правени за Нокия!
Ок, процесор, не знам си какво... Може ли да сравняваш Моторола с Нокиа :? Лично мнение-няма място за сравнение. А ако не ти трябва здравето, вземи си Моторола, но първо прочети какво е SAR за двете марки(количество вредни емисии). А и като измислят Моторола с GPS, Wi-Fi, 1500mAh батерия, метален, с "неограничени възможности", на такава цена...ще се позамисля, но пак не бих си взел!
аз имам е71-1 но най новия ъпдейт който ми дава е Version: 100.07.76 чета тук че е излезнала по нова версич на frimware като 200 самоче като си вкарах кода в саита на нокиа ми каза че за моя телефон това бил най новия ъпдеит малко помощ ако може иначе телефона е перфектен батерията даржи от 5 до 7 дни в зависимост от разговорите а мога да твърдя че разговорите ми са доста нямам проблем и с wi-fi и то ми работи перфектно инсталирах си garmin него така и не го научих но да има
Здравейте, имам въпроси на които до някъде съм си отговорил, но все някой също ще има опит та да питам :)
На E71 сложих карта A-data 4gb class6, с която имам периодични проблеми от типа - инсталирам си приложенията и си качвам файлове на нея и след гасене на телефона или рестарт изчезват както иконите за стартиране на приложенията, така и качените файлове (в смисъл те са си там, няма къде да отидат, но нямам достъп до тях). Също така картата не се вижда и при свързване към PC.
Форматирах многократно картата през телефона (защото card reader-a ми не чете SDHC) и разбира се няма резултат. Въпроса ми е аз ли бъркам някъде или направо да си търся карта class 4 и да си работи нормално?
И втория въпрос (малко малоумен, но...) - има ли реална опасност за тел-а, ако докато си купя нова карта си инсталирам безразборно приложенията в паметта му?
На E71 сложих карта A-data 4gb class6, с която имам периодични проблеми от типа - инсталирам си приложенията и си качвам файлове на нея и след гасене на телефона или рестарт изчезват както иконите за стартиране на приложенията, така и качените файлове (в смисъл те са си там, няма къде да отидат, но нямам достъп до тях). Също така картата не се вижда и при свързване към PC.
Форматирах многократно картата през телефона (защото card reader-a ми не чете SDHC) и разбира се няма резултат. Въпроса ми е аз ли бъркам някъде или направо да си търся карта class 4 и да си работи нормално?
И втория въпрос (малко малоумен, но...) - има ли реална опасност за тел-а, ако докато си купя нова карта си инсталирам безразборно приложенията в паметта му?
Хора не четете. Да си призная и аз когато си копувах карта за моята Е71 не прочетох и си изпатих от това.
Като фен на марката Кингстън си купих 4Гб такава. Резултата беше адски много проблеми включително и тези които си описал. Сложих я в другия си телефон 5310, там нямаше такива неща. Купих си след това Трансенд пак същите проблеми макар и по-слабо изразени.
Най-накрая седнах да попрочета малко. На доста места в нета срещнах подобни оплаквания. Решението е само едно-SanDisk и то по възможност ако можете да си намерите карта с индикация 4 (това е скоростта на трансфер на данни, моята е 2). Този индикатор може да се види както на кутийката така и на самата карта (в горния и десен ъгъл точно след надписа SanDisk).
Като фен на марката Кингстън си купих 4Гб такава. Резултата беше адски много проблеми включително и тези които си описал. Сложих я в другия си телефон 5310, там нямаше такива неща. Купих си след това Трансенд пак същите проблеми макар и по-слабо изразени.
Най-накрая седнах да попрочета малко. На доста места в нета срещнах подобни оплаквания. Решението е само едно-SanDisk и то по възможност ако можете да си намерите карта с индикация 4 (това е скоростта на трансфер на данни, моята е 2). Този индикатор може да се види както на кутийката така и на самата карта (в горния и десен ъгъл точно след надписа SanDisk).